До Хмельницького з концертом приїде відомий гурт "Время и Стекло"

До Хмельницького з концертом приїде відомий гурт "Время и Стекло"
Виступ у Хмельницькому відбудеться у рамках всеукраїнського туру "505".

«Время и Стекло» - продюсерський проект Потапа і Ірини Горової, який реалізовує своє бачення якісної сучасної поп-музики.

У 2010 році Потап та Ірина Горова відкрили власний продюсерський центр «MOZGI Entertainment» і вирішили створити новий музичний проект за участю Позитиву і вокалістки. Майбутню учасницю «Время и Стекло» шукали за допомогою кастингу в інтернеті. З десятків тисяч надісланих анкет найбільше зацікавило резюме Наді, яка на очному кастингу вразила своєю харизмою і вокальними даними.

Прем'єра дебютної роботи «Время и Стекло» «Так выпала карта» відбулася в листопаді 2010 року. Уже десять днів по тому ролик потрапив на п'яте місце за кількістю переглядів на YouTube в рубриці «Світові музиканти». У 2011 році Позитив і Надя презентують «Любви точка нет», «Серебрянное море», «Кафель». У 2012 році група випустила пісню і кліп «Гармошка», зйомки якого пройшли в Лос-Анджелесі, і спільну з Потапом роботу «Слеза». У 2013 році - «#кароче», англомовна версія синглу «Гармошка» - «Harmonica», і «Потанцуй со мной». У 2014 році Позитив і Надя презентували пісню «Забери» і однойменний кліп, зйомки якого пройшли в Мексиці. Завдяки цьому синглу група стала лауреатом української премії «Пісня року». У 2014 вийшов дебютний диск «Время и Стекло», який об'єднав усі хіти Позитиву і Наді, а також музичні новинки. Навесні 2015 року гурт презентував пісню і кліп «Имя 505», який став на YouTube найпопулярнішим кліпом року в країні: на момент публікації рейтингу відео набрало понад 43 мільйонів переглядів. Завдяки «Имя 505» Позитив і Надя стали переможцями номінацій «Хіт року» і «Монтаж» української премії «M1 Music Awards». У наприкінці 2015 року артисти представили сингл і кліп «Песня 404». До Нового 2016 році група випустила міні-альбом «Глибокий будинок», який об'єднав хіти і новинки «Ритм 122» і «Опасно 220».

Відео дня

Концерт гурту "Время и Стекло" відбудеться 29 травня о 22:00 в нічному клубі "Сахар".
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up