Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар

Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар
Фото: Хмельницька обласна прокуратура
  • За те, що жінка взяла 5000 доларів США, правоохоронці вимагають їй призначити суворіше покарання.

Прокуратура оскаржує вирок, який суд виніс колишній очільниці Служби у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у пресслужбі установи.

Як ідеться у дописі, правоохоронці поадли на оскарження рішення Хмельницького міськрайонного суду, яким колишній очільниці Служби у справах дітей призначено штраф за вимагання та одержання хабара. Гроші жінка взяла за допомогу вплинути на рішення.

Відео дня

В апеляційній скарзі прокурори вимагають призначити їй позбавлення волі за скоєне.

В прокуратурі нагадали, що в кінці 2020 року до посадовиці звернулось подружжя з приводу усиновлення хлопчика із Хмельницького обласного спеціалізованого будинку дитини. Керівниця служби пообіцяла їм допомогти. Свої «послуги» оцінила в сумі 5000 доларів США. Під час одержання у липні 2021 року цих коштів її затримали правоохоронці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач35

    Корупція головна причина війни. Не полізли би ніколи кацапи на Україну без корупція. Бо вона б була озброєна, багата і в НАТО. Тільки не таких тіток треба тільки ловити. А вище Лабазюка, бо і він оише гвинтик системи. Її треба зламати. Але кожний президент починає за одне, а закінчує, що корупції вже нема.

keyboard_arrow_up