На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО)

На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО)
  • 70-річну місцеву мешканку востаннє бачили близько п'яти днів тому.

У Шепетівці на Хмельниччині зникла місцева мешканка, 70-річна Антоніна Лєбєдєва. Відомо, п'ять днів тому її знаходила поліція біля місцевого автовокзалу. У жінки було побите обличчя та тіло, тому її доставили до лікарні. Після цього її відпустили і вона зникла. Про це у Facebook-спільноті «Шепетівка віртуальна» написала онука Ірина Карпова. За її словами, зникла бабуся може не пам'ятати своє ім'я та адресу. Багато хто знає зниклу як продавця цукерок в електричках.

Паспорті дані зниклої: повне ім'я Лєбєдєва Антоніна Пилипівна, дата народження 7 травня 1954 року. Усіх, кому відомо щось про жінку, просять повідомити у правоохоронні органи за номером 102, або номером телефону 0989284435. Також можна написати онучці у приватні повідомлення.

Нагадаємо, що нині у Хмельницькому шукають зниклу 70-річну Галину Кудлу. Жінка вийшла зі свого помешкання на проспекті Миру 12 квітня та поїхала на дачу у Лезневому. Вона мала повернутися наступного дня, але її місцезнаходження досі невідоме. Після дачі хмельничани бачили жінку у різних місцях, зокрема на вулицях Грушевського, Госпітальній, Івана Пулюя, Львівському шосе та на Озерній. Зникла може мати проблеми з пам'яттю. Її фото ви можете переглянути за посиланням.

Відео дня

Прикмети Галини Кудли: була одягнена у сіре пальто, зелену трикотажну шапку, коричневі штани та білі кросівки. Особливі прикмети: кульгавість, закидає ліву ногу під час ходи. Рідні будуть вдячні за будь-яку інформацію. Просять притримати жінку до приїзду близьких.

Контакти рідних:

  • 0968165766 — племінниця Людмила
  • 0688877384 — донька Світлана

Також можна звертатися за номером 102.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій

    І як це її побиту відпустили?
    Щей з урахуванням того що може не пам'ятати нічого. ...

keyboard_arrow_up