На Хмельниччині хлопцеві проламали череп під час масової бійки в клубі

На Хмельниччині хлопцеві проламали череп під час масової бійки в клубі
Під час з’ясування стосунків «стінка на стінку» один із учасників розмахував розвідним ключем та влучив 16-річному хлопцю в голову.

За давнім звичаєм гулянь в українському селі до одного із клубів в Ізяславському районі приїхали гості із сусіднього населеного пункту. І, як це часто буває, між місцевими та приїжджими виникла суперечку, яку вирішували масовою бійкою. Під час неї один із гостей взяв із воза, на якому приїхав, розвідний ключ і почав розмахувати ним у натовпі. Ним він влучив відразу у декількох суперників. Більшість отримали легкі подряпини. Найбільше дісталося 16-річному хлопцю, якому проламали череп.

«Уже без свідомості «швидка» доправила потерпілого в реанімаційне відділення Ізяславської центральної районної лікарні. Наступного дня його транспортували в обласну лікарню, де прооперували. Зараз хлопець продовжує лікування», - повідомляють у секторі комунікації ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Поліцейські встановили особу зловмисника і повідомили йому про підозру у вчинені кримінального правопорушення, за яке законом передбачено покарання у вигляді ув’язнення від 5 до 8 років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    бухнул, отсидел, бухнул... романтика. А у мальчика жизнь сломана. Последствия скорее всего будут преследовать его всю жизнь...
  • Анонім

    Так просто поломать жизнь...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up