Хмельничанин хотів вкрасти велосипеди, аби доїхати додому

Хмельничанин хотів вкрасти велосипеди, аби доїхати додому
Правоохоронці впіймали зловмисника «на гарячому». Один із велосипедів він хотів забрати разом із віконною решіткою, до якої той був прикріплений.

У ніч з 21 на 22 травня в одній із багатоповерхівок на Кам’янецькій правоохоронці затримали 40-річного крадія. Після повідомлення від тутешніх мешканців про підозрілий гуркіт в будинку, об’єднаний патруль ДАІ та ППС прибув на місце через 3 хвилини. Там вони застали порушника, який намагався викрасти велосипеди. Власники прив’язували їх до віконної решітки між 4 та 5 поверхами.

«Менший велосипед він відкріпив від ланцюга, а от замок на більшому велосипеді зняти не вдалось, тому чоловік вирвав віконну решітку разом із шурупами, якими вона кріпилась до стіни», - йдеться в повідомленні прес-служби УМВС в Хмельницькій області.

Міліціонерам зловмисник пояснив, що він не хотів красти транспортні засоби, а просто позичити їх, щоб добратися додому. Потім він мав повернути велосипед власникам.

Відео дня

Хмельницьким міськвідділом міліції по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    ще й з решіткою :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up