На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних

На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних
  • Це сталось в Кам’янець-Подільському районі.
  • Чоловік не погоджувався з оформленням на нього адмінпротоколу й дістав рушницю.
  • Патрульним вдалося уникнути поранень і затримати порушника.

Події сталися 23 квітня, в селі Нігин на Кам’янеччині. На годиннику було близько 21:15. На лінію «102» зателефонував місцевий й повідомив, що його син вчиняє домашнє насильство. На місце події виїхав наряд групи реагування патрульної поліції у складі двох працівників. Про це розповідають в ГУНП в Хмельницькій області.

Коли поліцейські приїхали на місце події, то з’ясували, що факт насильства не підтвердився. А сам заявник був у стані алкогольного сп’яніння. Тому правоохоронці стали складати адмінпротокол за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик поліції).

60-річний чоловік із цим не погоджувався. Він зайшов до будинку й повернувся звідти вже з рушницею. Тоді він відкрив вогонь у бік поліцейських. Правоохоронці уникнули поранень й затримали порушника.

Відео дня

Слідчі вже оголосили нападнику підозру за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо – минулого тижня на Вінниччині двоє чоловіків здійснили напад на поліцейських. Один працівник поліції загинув, інший – поранений.

Встановлено, що нападники – військові, які перевозили боєприпаси. Вони скоїли напад на правоохоронців, коли ті зупинили їхній автомобіль для перевірки. Суд вже обрав обидвом зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: 2 людини та текст «鳴 НАЦОНАЛЬНА полицИЯ»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Els McKoval

    Жара...

keyboard_arrow_up