На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал

На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Фото: поліція
  • Риболовлею чоловіки завдали збитків природі на 200 тисяч гривень, кажуть у поліції.
  • За скоєне їм загрожує кримінальна відповідальність.

На Кам’янеччині правоохоронці спіймали двох чоловіків, які ловили сітками рибу. Збитки від їхніх дій оцінюють у понад 200 тис. грн.

Про це повідомили у поліцїі.

Подія сталась 24 квітня біля села Баговиця Кам'янець-Подільського району. Близько 23 години на річці Мукша інспектори рибного патруля помітили порушників. За їх словами, в той момент двоє місцевих жителів 41 та 45 років витягали з води чергову сітку. Допомагав їм в риболовлі гумовий човен.
«Браконьєри працювали у місцях нересту, незважаючи на те, що зараз діє нерестова заборона на вилов риби. Вони встигли виловити 103 рибини, чим завдали збитків навколишньому середовищу на понад 200 тис. грн», – кажуть у поліції.

Відео дня

Знаряддя лову і рибу у чоловіків вилучили.

Наразі правоохоронці відкрили справу за фактом незаконного зайняття рибним промислом. За риболовою сітками у період нересту чоловікам можуть обмежити волю на два роки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Михайлович

    Не наловили-а набракашили!Ловлять на вудочку,спінінг,фідер.А на сітки бракашать!І доповню трохи комент пана Віктора-друже немає різниці скільки,103 чи 10003-зловили з сітками-ОТРИМАЙ гнидо!А ще булоб краще щоб у ті сітки завязати та і у гості до раків та сомів.І потім гляди і бракашів меньше стало.)
  • Читач91

    Незнати яких страшних крадіїв зловили!... Частіше ловили б тих, хто краде  і наживається на війні!
  • Pasha Vezdenetsky

    Вибіркове правосуддя
  • Viktor Karwan

    Чому за 103 виловлених рибини для браконьєрів - КРИМІНАЛ а якщо якесь підприємство отрують у рази більше - то все тихо ША!!! Чому жодного разу не інформують громадськість за притягненя до відповідальності за труєння біоресурсів у річках Хмельниччини?

keyboard_arrow_up