Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик

Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик

Літо наближається, і багато людей починають задумуватись про відпочинок на свіжому повітрі. Якщо ви шукаєте місце для відпочинку у місті Хмельницькому та поблизу, то є декілька чудових варіантів оренди будиночків. У цій статті ми розглянемо деякі з них та дізнаємося, за скільки можна відпочити в комфортному будиночку, щоб насолоджуватися красою природи та посмажити шашлик.

#партнерський проєкт

Зміст


ПростоКвашино, комплекс відпочинку

Адреса: Парк ім.М.Чекмана
Контакти: 096 974 34 34
Графік роботи: 11:00-22:00
Facebook /pro100kvashino
Instagram @prostokvashino.khm

Вартість:
Будинок на 10 осіб

ПН-ЧТ - 500 грн
ПТ-НД - 550 грн

Будинок на 15 осіб
ПН-ЧТ - 700 грн
ПТ-НД - 750 грн

Будинок на 20 осіб
ПН-ЧТ - 900 грн
ПТ-НД - 950 грн

Комплекс відпочинку ПростоКвашино запрошує на відпочинок з сім’єю та друзями в затишні будиночки:

  • 8 затишних еко-будиночків від 10 до 25 чол.;
  • тиха зелена зона в самому центрі міста: парк ім. М. Чекмана;
  • мангали для гостей;
  • міні-кав’ярня з запашною кавою.


Садиба в Малиничах

Адреса: с. Малиничі, вул. Мирна 6/1 (від Катіона до воріт 10 км)
Контакти: 097 326 89 93
Instagram @sadyba_malinychi

Вартість: оренда будиночків (без ночівлі)
на 6/8 осіб -1500 грн (три будиночки)
на 10/15 осіб - 2500 грн (два будиночка)
на 20/25 осіб - 4000 грн (розкішний будиночок з верандою)

Садиба в Малиничах - ідеальне місце для проведення особливих подій, зокрема днів народження, хрестин, ювілеїв та весіль. Знаходиться вона недалеко від міста та має кілька зручних будиночків для оренди та замовлення з їжею.

У садибі в Малиничах пропонуються дерев'яні будиночки різної місткості та розміру. Усі будиночки дуже комфортні та забезпечують всі необхідні умови для проведення вечірок та святкувань. Окрім того, садиба має терасу під накриттям, що розрахована на компанії до 40 осіб, що робить її ідеальним місцем для проведення другого дня весілля або іншого більш масштабного заходу. Також є банкетний зал, який може прийняти до 50 гостей.

У вартість оренди будиночків входить користування мангалом, тому гості можуть приготувати свої улюблені страви на вогні. Але якщо гості не бажають готувати, то в садибі є можливість замовлення їжі з їх власної кухні, де приготовлять смачні страви зі свіжих інгредієнтів.

Садиба в Малиничах також є ідеальним місцем для відпочинку та релаксу. Тут можна насолоджуватись природою та затишком.


Комплекс відпочинку Ріца

Адреса: вул. Космічна, 1
Контакти: 067 382 01 06
Графік роботи: ПН-НД 11:00-23:00
Facebook /ritsa.khm
Instagram @ritsa_kosmichna1

Вартість: від 300 грн/особи. В суму входять страви, які гості оберуть для себе. У альтанках є мангали, тож можна посмажити шашлик власноруч.
У закладі:

  • бенкетний зал до 60 осіб
  • бенкетний зал до 40 осіб
  • окремі будиночки до 20 осіб
  • окремі альтанки до 30 осіб
  • чан до 8 осіб
  • баня до 8 осіб

Комплекс відпочинку «Ріца» знаходиться в мікрорайоні Ружична, у південно-західній частині Хмельницького – чудовий варіант для сімейного релаксу і посиденьок із друзями, де панує атмосфера комфорту і затишку. У ресторані ви зможете скуштувати страви автентичної кавказько-української кухні, які тут готують, зокрема, в печі і на мангалі.

Комплекс «Ріца» розташований поблизу річки, це тихе і спокійне місце, де міська метушня абсолютно не відчувається. Красива природа, гарні краєвиди, доступні ціни, ввічливий персонал.

В комплесі є ще і чан. І не потрібно їхати аж у Карпати, щоб занурившись у гаряченьку водичку на свіжому повітрі, споглядати краєвиди! Чан з виходом до річки, де можна окунутись розігрівшись у чані. Перша година 850 грн, кожна наступна - 550 грн).

Також є баня на дровах, з виходом до річки - від 470 грн/год.


River Side

Адреса: Дачний масив "Озерний", вул. Набережна, 152В (район Катіону)
Контакти: 097 308 44 04
Графік роботи: ПН-НД 10:00-22:00
Instagram @river_side_khm

Вартість: від 1000 грн.

River Side - зона Вашого крутого відпочинку на природі біля води. На території компексу є будиночки закритого типу для зимового та літнього відпо чинку. В будиночках є холодильники, мікрохвильовки, електрочайники.

У вартість будинків входять мангали і шампура. На території є оздоровчий ЧАН (сірко-водневий). Чан на 8 чоловік на дровах, вартість 650 грн/год з будиночком. Є виїзна кухня та дитячий майданчик.


MOB-I-DIK

Адреса: с.Олешин, вул. Устима Кармелюка, 1
Контакти: 098 961 82 92
Графік роботи: ПН-НД 10:00-22:00
Facebook mobidik.khm
Instagram @mobidik.khm

Вартість: 

  • Будинок на 10 осіб - 1200 грн
  • Будинок на 10 осіб з кондиціонером - 1500 грн
  • Будинок на 20 осіб - 2500 грн
  • Будинок на 30 осіб - 3000 грн
  • Чан - 1500 грн / 3 год

MOB-I-DIK - це сучасний комплекс, де можна чудово провести час та насолодитися справжнім релаксом.

У комплексі є чотири басейни, з них два для дорослих, один для підлітків та один для малюків. Також на території є будинки для відпочинку, які мають мангали та проведену воду. Кожен будинок має свою прилеглу територію для відпочинку. Якщо ви шукаєте місце для відпочинку з друзями або родиною, ви можете забронювати будиночок на 10, 20 або 30 осіб. Для більш комфортного перебування ви можете забронювати будиночок з кондиціонером.

Також на території комплексу є дитяча площадка та парковка для автомобілів. Крім того, в комплексі є кухня та бар, де ви можете насолоджуватися смачними стравами та напоями. Для шанувальників кальяну є окреме місце для відпочинку.

Якщо ви хочете розслабитися, то вам обов'язково потрібно відвідати чан з гідромасажем, який працює круглий рік. Вартість чану включає будинок з мангалом та можливість розмістити в ньому до 5 осіб.

MOB-I-DIK - тут ви зможете насолодитися чудовими краєвидами та відпочити від буденності.


Комплекс для відпочинку Воля

Адреса: вул. В.Глушенкова, 1/1
Контакти: 097 888 38 80
Графік роботи: ПН-НД 10:00-22:00

Вартість: оренда будиночків 800-1500 грн.

Комплекс відпочинку Воля - чудове місце для відпочинку на природі, де можна насолоджуватися чудовими краєвидами, сидіти в затишних альтанках з друзями або проводити незабутній час з родиною.

Комплекс відпочинку Воля розташований на березі водойми, видно його з вулиці Кам'янецької. Тут є будиночки-альтанки на 10, 25 і 50 місць, а також будиночки з опаленням на 18 та 36 чоловік. В оренду входять мангали, вода з крану, в'язка дров і казанок. На території комплексу є продовольчий кіоск та майданчик для гри у футбол чи волейбол.

На відвідувачів комплексу Воля чекають приємні ціни, гарна природа, риболовля та чудовий відпочинок.


Затишне

Адреса: вул. Затишна, 93
Контакти: 097 999 88 30
Графік роботи: ПН-НД 10:00-21:00
Instagram @_zatyshne_

Вартість: будинок на 30+ осіб - 3500 грн, будинок до 12 осіб - 1200грн.

Zatyshne - це місце, де кожен може насолодитися свіжим повітрям, неймовірними краєвидами, гармонією та естетикою. Тут продумано все до найменших дрібниць, щоб ви почувалися комфортно та отримали бажаний заряд позитиву та натхнення.

У Zatyshne є різні варіанти дозвілля: ви можете забронювати альтанки та будиночки для затишних посиденьок, відпочивати біля великого басейну, грати у волейбол на спеціальному полі, рибалити (оренда вудочок доступна при оренді будиночків), або насолоджуватися кальяном.

Якщо ви шукаєте місце для відпочинку на вихідні, то Zatyshne пропонує п'ять затишних будиночків, які вміщують до 12 осіб кожен. У будиночках є чудовий вид на ставок, проведена вода, метровий мангал, лавки для відпочинку та відстань 10 метрів між будинками.

Для більших компаній є один будинок, який може вмістити більше 30 осіб. Він має панорамні вікна з видом на територію. Поблизу будинку є територія з бруківкою в 30 кв. м. і спортивний газон для ігор. Також є охайні вбиральні.

Zatyshne надає все необхідне для комфортного та релаксуючого перебування. Відвідувачі можуть насолоджуватися свіжим повітрям, гарним краєвидом та заряджатися позитивом під час перебування в середині природи.


Зона відпочинку Кудрянка

Адреса: вул. Ставкова, 28
Контакти: 067 382 91 23
Графік роботи: ПН-НД 13:00-22:00
Facebook /kudrynka

Вартість: оренда будиночків 800-1500 грн.

У місті Хмельницький шукаєте місце, де можна насолодитися природою, відпочити від міської суєти та провести час з друзями або родиною? Це - зона відпочинку Кудрянка, розташована на вулиці Ставковій, 28, в мікрорайоні Ружична.

На території зони відпочинку розташовані 10 дерев'яних будиночків, кожен з яких має свою ділянку для відпочинку. Будиночки розташовані на березі ставу, що створює атмосферу максимально близьку до природи. Тут можна порибалити, посмажити шашлики, насолоджуючись красою навколишнього ландшафту. 

Всі дерев'яні будиночки закриті та утеплені, а деякі з них обладнані кондиціонерами, що дозволяє комфортно відпочивати в будь-яку пору року. Всередині кожного будиночку є дерев'яний або дубовий стіл для компанії, лавки або дивани, а також розетки, що забезпечують додатковий комфорт у відпочинку на природі.

Окрім того, на території Кудрянки є магазинчик, де можна придбати чай, каву, морозиво та інші солодощі, також дитячий та спортивний майданчик. Також тут є де припаркувати автомобіль, що особливо зручно для водіїв.

Для любителів риболовлі на території зони відпочинку облаштоване місце для риболовлі, де можна спробувати свої сили та зловити кілька рибин для приготування ароматної юшки.


Затишок, комплекс відпочинку

Адреса: мікрорайон Дубове, вул. Остапа Вишні
Контакти: 067 300 50 29, 098 323 94 95
Графік роботи: 11:00-23:00
Facebook /saunazatishok 

Вартість:

  • два невеликі будиночки місткістю до 10 осіб - 1500 грн
  • середній будиночок місткістю до 15 гостей - 2000 грн
  • більший будиночок місткістю до 20 людей - 3000 грн

 

Комплекс відпочинку «Затишок» у Хмельницькому однозначно варто відвідати з багатьох причин! Двоповерховий заклад розташований у межах міста (тож жодних проблем з доїздом не буде) і водночас у тихій мальовничій місцині поблизу водойми, тому ідеально підійде для шанувальників неквапливого релаксу подалі від зайвих очей.

«Затишок» є без перебільшення непересічним відпочинковим комплексом – він повністю побудований із дикого зрубу і має унікальний інтер’єр з дерев’яними меблями ручної роботи. Крім власне затишної кімнати відпочинку до вашої уваги:

  • Лазня на дровах, розрахована на компанію до 10 осіб. Піч-кам’янка дозволяє отримати мілкодисперсну пару, а використувана в парній гімалайська сіль має широкий перелік лікувальних властивостей. Затишній атмосфері додатково сприяє заспокійливе підсвічування червоного кольору.
  • Чан на дровах із сосновою хвоєю й запашними травами та холодною купіллю, куди одночасно поміститься до 8 осіб.
  • Закритий басейн із підігрівом.

У вартість оренди входять мангали й шампури. Дрова/вугілля ви можете привезти власні або ж придбати на місці.


Читайте також:

Оновлюємо гардероб: як стильно зустріти сезон весна-літо

Все для будівництва та ремонту: огляд магазинів та послуг Хмельницького

Надійний захист: охоронні фірми, системи відеонагляду та сигналізації у Хмельницькому

keyboard_arrow_up