На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони

На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
  • Свої життя за Україну поклали В'ячеслав Андрухович, Олексій Владюк та Сергій Ящук.

Ще троє Героїв поклали свої життя у боях з російськими окупантами. Впродовж останніх днів з ними прощались у рідних містечках. Про втрати повідомили у місцевих адміністраціях. 

В'ячеслав Андрухович

У Кам'янці-Подільському сьогодні, 23 квітня, попрощалися з загиблим захисником В'ячеславом Андруховичем. Поховали бійця на Алеї Слави міського кладовища.

Відео дня

Про це повідомили в Староушицькій громаді.

В'ячеслав з родиною проживав у селі Слобідка-Кульчієвецька Кам'янець-Подільського району.

До лав Збройних сил України чоловік долучився 1 березня 2022 року. Загинув боєць виконуючи бойове завдання на Донецькому напрямку. Воїну назавжди 49.

У В'ячеслава залишилась дружина й двоє дітей.

Олексій Владюк

Сьогодні, 23 квітня, у Шепетівці попрощались з бойовим медиком Олексієм Владюком. Захисник загинув 21 квітня 2024 року. Йому було 46 років.

Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

"Від початку війни Олексій готовий був захищати незалежність своєї держави. Він дуже любив життя, у нього було багато планів та мрій, але російське вторгнення на рідну землю стерпіти не зміг", — йдеться у повідомленні.

За їхньою інформацією, Олексій Владюк народився 21 вересня 1977 року у селищі Антоніни колишнього Красилівського району. Разом з сім'єю переїхав у Шепетівку, де навчався у місцевій загальноосвітній школі №7. Закінчив Шепетівське професійно-технічне училище №20, здобувши фах маляра-штукатура. Проходив строкову службу у десантних військах Збройних сил України. У цивільному житті працював водієм шепетівської станції екстреної медичної допомоги.

У Шепетівській міській раді зазначили, Олексій Владюк з початку повномасштабного вторгнення долучився до Шепетівського 88 батальйону територіальної оборони. На фронті був медиком у 2 взводі 2 роти батальйону. Обороняв Бахмут і Лиман. Під час виконання бойових завдань був двічі поранений, за час служби отримав відзнаки й нагороди. Олексій Владюк загинув 21 квітня 2024 року. У нього залишились дружина і двоє дітей.

Сергій Ящук

18 квітня в Сах­но­вець­кій гро­ма­ді, що на Ше­пе­тів­щи­ні, попрощалися з солдатом Ящуком Сергієм Андрійовичем. Військовому було 37 років.

Про це повідомили у місцевій громаді.

Сер­гій Ящук народився 22 липня 1986 ро­ку на­род­ження. Він проживав в Лі­щансь­ко­му ста­рос­тинсь­ко­му ок­ру­зі.

Чоловік служив на посаді стрільця-помічника гранатометника 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону. Жит­тя захисника обір­ва­ло­ся під час ви­ко­нан­ня бойово­го зав­дання в се­лі Віль­ша­на Куп’янсь­ко­го району Хар­ківсь­кої об­ласті

Тіло полеглого Героя Сергія Ящука зустріли живим коридором, схиливши голови в знак шани перед захисником.

Читайте також: Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Ольга Мажуга

    Царство небесне вічна пам'ять Героям і щирі співчуття рідним
  • Богдан Панчишин

    Спочивайте з Богом...
  • Таня Мельничук

    Вічна і світла пам'ять ГЕРОЯМ УКРАЇНИ
    Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Володимир Шаховал

    Героям Слава, співчуття рідним.

keyboard_arrow_up