Колишнього начальника ДАІ Хмельниччини Олександра Хутняка львів’яни не прийняли на новій посаді

Колишнього начальника ДАІ Хмельниччини Олександра Хутняка   львів’яни не прийняли на новій посаді
Хутняк у Львові
У Львові активісти організували пікет управлінням ДАІ у Львівській області. Вони вимагали «люстрації» призначеного виконуючого обов’язки начальника управління Олександра Хутняка, який донедавна керував даішниками Хмельниччини.

За словами активістів, Олександр Хутняк не знає львівської специфіки, тому вони виступили проти його призначення на посаду у Львівській області, повідомляє видання galinfo.

- Ми знаємо,  де Хмельницький, а де  Львів. За нашою інформацією, ДАІ під час майдану не пускало автобуси з людьми в Київ за наказом саме Хутняка, - зазначив Ростислав Пелих, представник ГК "Платформа вільних людей, йдеться у статті.

Олександр Хутняк зазначив, що він ніколи не переймався тим, аби зайняти посаду очільника ДАІ Львівщини, але був призначений виконуючим обов’язки, адже область уже декілька місяців залишається некерованою.

Відео дня

- В першу чергу я хочу перезакріпити дороги державного значення за певними підрозділами. Налагодити їх роботу. Адже сьогодні кілька людей повинні обслуговувати дуже велику ділянку, що фізично неможливо. По друге, я буду боротись з такими випадками, коли працівники ДАІ не реагують на звернення громадян про правопорушення, - зазначив Олександр Хутняк журналістам galinfo.

Фото взято з сайту galinfo.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Пелех Любомир

    Я офіційно заявляю, що на підтримку Хутняка прийшли колишні міліціонери та люди, які помічені в колах львівської Партії регіонів. Зокрема, Микола Цимбала, який представлявся від ГО "Слава нації" за нашою інформацією очолював Пустомитівську організацію Партії регіонів. Ну, що ж, ми їх не боїмося! Поборимося з тітушками у Львові! ЗЛО БУДЕ ПЕРЕМОЖЕНЕ ОСТАТОЧНО!!!!  Круглов поширює провокаційне відео в інтернеті. Відео зняте тітушками не є повним. Воно провокаційне. Круглов у спайці із колишнім керівником Пустомитівської організації Партії регіонів Миколою Цимбалою ( на відео високий, плотний у темно червоній футболці) відпрацював брудні гроші Хутняка. МИ ЗДОЛАЄМО ТІТУШОК У ЛЬВОВІ!! ЗЛО БУДЕ ПЕРЕМОЖЕНЕ!!!!!!!!
  • andry

    Это не он сбил, это начальник Тернопольского ГАИ был, их просто перепутали. вот такие у нас ЗМИ
  • Lol

    а не он случайно сбил в 2012 году пешехода?  потом историю замяли и дядя работал дальше.
  • PAL

    Да кому эта шваль нужна. То, что творилось в Хмельницкой обл. знают все. От таких надо избавляться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up