П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події

П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
  • Аварія сталася у вересні 2023-го, на Копистинському шосе.
  • Загинув 41-річний хмельничанин.
  • Водія вже судили.

Все сталося 11 вересня 2023 року, на Копистинському шосе в Хмельницькому. 30-річний житель Копистина рухався на автомобілі «ВАЗ 2115». Він наїхав на 41-річного хмельничанина, який загинув від отриманих травм. Про це повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області.

Після ДТП водій «ВАЗу» зник з місця події. Було введено план «Перехват». Невдовзі зловмисника розшукали й затримали. Перевірка показала, що він був в стані алкогольного сп’яніння. Також поліцейські встановили причетність обвинуваченого до ряду крадіжок з автомобілів у Хмельницькому.

Суд визнав водія винним за чотирма статтями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого), ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці), ч. 1 ст. 382 (Невиконання судового рішення — оскільки був позбавлений водійського посвідчення і продовжував їздити за кермом) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка). Йому призначили шість з половиною років ув’язнення.

Відео дня

Читайте також: Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up