Передвиборча компанія ще не почалася, Коліщах уже агітує у відкриту

Передвиборча компанія ще не почалася, Коліщах уже агітує у відкриту
Його палатки вже по всьому місту стоять. Ну роздавали собі газетки то ще нічого. Сьогодні на ЖД наблюдав картину. Тьотя сувала ті паперяки навіть дітям, Нафіга 5-річному хлопчаку та фігня? Ну і з цим ще змиритися можна Потім ця мадам-агітатор пішла на зупинку і почала питати за кого ви будете на виборах голосувати. стояв і спеціально не сідав на маршрутку аби послухати, що ж вона там бельмече. як виявилося, вона не просто питає, вона ще й перераховує тих, хто йтиме на вибори і виділяє при цьому свого "хазяїна". Ой а він такий хороший, он недавно комусь там в під"їзді лампочку поміняв і стіни побілив. і все за рахунок рідного міста. яким би він не був то Коліщак, Мандзій і інші. НЕ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ТИХ, ХТО ПОРУШУЄ ЗАКОН. агіткючи тоді, коли не можна. навіть ящо там юридично все вірно, то це свідчить, що вони шукають як обійти закон. а що вони робитимуть коли прийдуть до влади. порушуватимуть його і не звернуть уваги на ту бабусю, якій дали гречку.

.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Анонім

    А чому про Солідарність Порошенка мовчать? Розмістили інформацію нібито про громадські приймальні, підписали що на правах реклами і думають, що усі дурні. Справжня агітація. але так завжди. При Ющенко таке саме робилось. Революціонери плюють на закони. Ті, кого вони називають порушниками законів (своїх опонентів) і то не так нахабно себе вели і не ведуть.
  • Анонім

    Коліщак найкраща кандидатура на посаду Хмельницького міського голови із названих. Хоча є і кращі кандидати, але вони не мають можливості подати свої кандидатури.
  • Анонім

    прямо так вже на плечах тримав. не перебільшуйте.Проте коли порівнювати всіх кандидатів реальних. Манзій, Коліщак, Лукашук, Кольгофер і Симчишин. То точно за Симчишина. без варіантів.

    Anonymous reply Анонім

    А шо в старконі нема сбу щоб пали, тре було наше хмельницьке зпопелити ?
  • Анонім

    Симчишин гідний кандидат. Так "працював", що по рівню зарплати Хмельницька область на 16 місці. Давайте оберемо його Хмельницьким міським головою.  Його досвід по зниженню рівня зарплати є дуже "потрібним" для міста, бо у нас і так усі вже олігархи.

    Анонім reply Анонім

    якщо сам дурний, то не думай, що всі дурні. Симчишин вже не працює півроку. А область ніколи не була вище 15-17 місця. Бо селам трохи важко рівнятися по рівню зарплати з Києвом, Дніпром, Львовом, Харковом, Запоріжжям, Одесою, Полтавою (де газовидобування), Вінницею.

    Анонім reply Анонім

    Ніколи не була вище? То потрібно було зробити Симчишину, щоб була. А якщо не зміг і не брався навіть, то чим він від інших відрізняється. Такий же статист як і ті, хто до нього були і ті хто з ним зараз. Навіщо тоді було робити революцію, людей під кулі підставляти?

    Анонім reply Анонім

    Він не працює і не працював. Вот і наслідки його ледарства.

    Анонім reply Анонім

    звичайно гідний, навіть самий гідний і достойний. на виборах буде 2 реальних кандидати, інші не мають шансів, вийдіть на вулицю спитайте в людей. Або Лукашук або Симчишин.

    Anonymous reply Анонім

    А шо в старконі нема сбу щоб пали, тре було наше хмельницьке зпопелити ?

    Анонім reply Анонім

    Двоє "найгідніших" кандидатів я б сказав. Важка буде боротьба між ними. Спільна рисою володіють обидвоє - це нульові результати роботи на посадах.

    Анонім reply Анонім

    Симчишин - вискочка-революціонер! Хай спочатку собою начиться управляти, а вже потім містом!

    Анонім reply Анонім

    Симчишин рік область на своїх плечах тримав. тарифи не росли, школи не закривали, зарплату платили і хабарів не брали. Я підтримую.

    Анонім reply Анонім

    Нічого не росло? Ну відповідь усі знають і відчувають щодня. Платити зарплату, яка була до зростання цін  - це не велика заслуга. Потрібно було ще підвищити зарплати. Тобто зробити усе, створити умови, щоб це відбулось, займаючи посаду першого заступника голови ОДА, а також тривалий час і в.о. голови ОДА. 16 місце по Україні. Обов'язково потрібно обрати міським головою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up