У Хмельницькому на хабарі впіймали чиновника з родини Кольгофер

У Хмельницькому на хабарі впіймали чиновника з родини Кольгофер
Начальника відділу освіти, молоді і спорту Хмельницької райдержадміністрації раніше уже звільняли через підозру в хабарництві. Тепер її впіймали «на гарячому». За свої «послуги» Валентина Данілова вимагала 50 тисяч гривень.

Оперативними підрозділами управлінь СБУ та МВСУ в області  викрито начальника відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької райдержадміністрації Валентину Данілову у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Правоохоронці встановили, що чиновниця вимагала від директора приватного підприємства 50 тисяч гривень. Саме за таку суму вона обіцяла посприяти перерахунку коштів, які відділ заборгував підприємству за виконані роботи із реконструкції встановлення твердопаливних котлів у сільських школах Гелетинець та Розсоші.  Під час одержання 45 тисяч гривень хабара її у службовому автомобілі затримали  правоохоронці.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області начальниці відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Валентині Даниловій загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

Відео дня

- Валентина Данілова і раніше підозрювалася у хабарництві. Саме через це її було звільнено тодішнім головою райдержадміністрації Віктором Коліщаком. Коли при владі був Валерій Кольгофер ( В. Кольгофер був головою Хмельницької райдержадміністрації у 2013-2014 роках, - прим. авт.), який являється родичем Валентини Данілової, її знову призначили на посаду начальника відділу освіти молоді та спорту, - розповідає «ВСІМ» тимчасово виконуючий обов’язки голови Хмельницької райдержадміністрації Сергій Ширяєв.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Анонім

    От таких вот теток совкового периода давно пора зачистить все органы городского  и областного подчинения, а тем более "відділи освіти"! это тормоза страны, они живут еще в прошедшем времени и ни черта не понимают в современной культуре и образовании! первый пошел! ура!
  • Рита Рита

    Вона ще ого як брала раніше, в неї люди числять на роботі, а зарплату бере вона. Юрист у відділі освіти без освіти працює і  покриває її "роботу".  Хапуга ще та, там як добре копнути то нову школу можна побудувати в якомусь селі. А з директорів кожний раз зтягує гроші на свої забаганки.
  • Ксенія

    АБСОЛЮТНО ПОГОДЖУЮСЬ,ПОТРІБНО РАЗ МИ МІНЯЄМ  КРАЇНУ -РОБИТИ КОНКРЕТНІ КООРДИНАЛЬНІ  ЗМІНИ  І НЕ  БОЯТИСЬ МОЖЛИВИХ  ПОМИЛОК .НА ПОМИЛКАХ  ВЧАТЬСЯ .РОБИТИ ПОТРІБНО З АБСОЛЮТНО  НОВИМИ  ЛЮДЬМИ. А ТАК  ЗАРАЗ МИ  "ГАНЯЄМО ПОВІТРЯ".,ТА МАЄМО  "ТІ САМІ ЯЙЦЯ ,ТІЛЬКИ ВПРОФІЛЬ."  ЛЮСТРАЦІЯ ,РЕФОРМИ ,ПОРЯДКИ  -ВСЕ ТЕ МАЯЧНЯ...
  • Славная Юлия

    Относительно порядочности, люди поймите, не будут никогда порядочными те кто был у власти, они так воспитаны системой, что крали и будут красть и на жирные места ставить своих родных.... скоро выборы мэра города, почему же люди опять ведуться на тех кто был, Колищаки, Кацемиры, Кольгоферы, типа (благотворительный фонд))))), чтоб налоги не платить.... выбирайте молодежь которая еще не была у власти, пусть ошибаються, но делают, а не тех кто уже по 20 лет возле или во власти... у них апетиты только растут... сами приводят к власти тех, кто на вас плюет, а потом плачем что херово живем.... ДУМАЙТЕ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up