За неприємний «сюрприз» у хлібі винних працівників «Хмельницькхлібу» оштрафують або навіть звільнять

За неприємний «сюрприз» у хлібі винних працівників «Хмельницькхлібу» оштрафують або навіть звільнять
«Так, це наш хліб. Ми теж його їмо. Якби в нас на заводі гуляли миші, ми б його не їли», - так говорять працівники ТОВ «Хмельницькхліб». Зміну, яка допустила помилку під час виробництва, керівник обіцяє покарати.

Неприємний «подарунок» знайшла хмельничанка Тетяна Білоус у половинці білого хліба. Чи то миша чи болото з шерстю, жінка так і не з’ясувала, а пішла за поясненнями до виробника.

Похід  до магазину «Вічний студент» за хлібом Тетяна запам’ятає надовго. Готуючи дітям сніданок, в половинці буханки вона виявила болото. У магазині з жінкою не стали довго церемонитись, а просто повернули гроші.  Нагадаємо, що у п’ятницю, 25 березня, до керівництва  ТОВ «Хмельницькхліб» нас не пустили. Тож, за поясненнями до виробника  покупець разом із журналісткою «ВСІМ» вирушила з самого ранку у понеділок.   

Як виявилося, на нас вже чекали. І не з пустими руками. Працівники «Хмельницькхлібу»  не стали відхрещуватись від того, що хліб виробили саме на їхньому заводі. Але сказали - таких випадків раніше не було. Хоч читачі «ВСІМ» у нашій групі «ВКонтакті» писали, що також виявляли неприємні знахідки у хлібі.

Відео дня

Отож, нас запросили у кабінет директора.  Там вже знаходилися декілька   працівників хлібокомбінату – працівники лабораторії і технологи.  У Тетяни попросили хлібину. Жінки уважно розглядали її. Одна з працівниць навіть спробувала «начинку» на зуб. Після багатьох припущень, оголошують вирок – це не миша.

- Це більше схоже на волокна. Може бути, що заготовка впала на землю і її підняли та заліпили. Але скоріше за все - це транспортерна стрічка, - говорить заступник начальника лабораторії Олена Василівна.

Директор ТОВ «Хмельницькхліб» Валентин Романенко приносить вибачення Тетяні та обіцяє, що вже сьогодні на підприємстві проведуть розслідування.

- Прикра ситуація, ми цього не хотіли. Вже сьогодні маємо збирати працівників, зокрема бригаду, яка випускала цей хліб. Люди, які винні, будуть за це покарані. Маємо право зняти 35% плати зі всієї бригади. Якщо ж виявиться,  що це було зроблено спеціально, працівник буде звільнений з роботи. Я просто дивуюсь, адже якби стрічка порвалась, то б такий брак був у багатьох хлібинах, але не в одній. Я підозрюю, що це може бути провокація на заводі, - каже Валентин Романенко.

Крім того, за неприємний інцидент Тетяні дарують тортик.

 Офіційне пояснення та яке покарання чекає на тих, хто допустив такої помилки на виробництві, буде відомо після внутрішнього розслідування на комбінаті.  Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    А тортик то немаленький дали. На останьому фото у відображені видно
  • Анонім

    А якби там кусок золота був, то також би гвалт був?)))

    Анонім reply Анонім

    Ой людоньки яке ж ти дурне!!!

    Анонім reply Анонім

    Добре, що не на стільки як ти.
  • Анонім

    Та за таку дрібницю людей і так з невеликою зарплатою позбавлять частини і її. Через 4 грн. такий гвалт. А скільки мікробів на тій півбуханці покупець не думала? Якими руками продавець відрізав тих півбуханки покупець не в курсі? А скільки раз та півбуханки перекладалась під час продажу іншого хлібу. І продавець тими руками різний товар брав, наприклад курячі обісрані яйця, немиті овочі і фрукти, свіжі осоледці і т.д., а потім як небудь витерши руки і після грошей взяв півбуханки хліба, потім поклав у пакетик і продав покупцеві. А покупець гвалту наробила через шерсть, яка, до речі чистіша, бо пройшла термічну обробку, ніж поверхня хліба.

    Анонім reply Анонім

    ти не дуже розумне створіння, яке влаштовує таке бездарне життя і не прагне кращого. після такого як ти кажеш гвалту контроль за виробництвом покращиться в будь-якому випадку. Думаю люди від цього прокол тільки виграють в якості. А от таке як ото ти - то бери і харчуйся відходами якимись. Але попередньо проведи термічну обробку. А то не дай Боже щось трапиться.

    П.С. А хліб в нормальних магазинах тобі дають в пакетику і руками його не беруть. Якщо тобі байдуже. то ти за цим не контролюєш.

    Аж вибісив твій тупий коментар і витратив дорогоцінний час на його прочитання та відповідь

    Анонім reply Анонім

    Такому злидню як ти дай безкоштовно кусок гамна і ти зіпреш його.

    Анонім reply Анонім

    Звернись до окуліста, бо у тебе із зором проблеми. Так хліб кладуть у пакетик, але до цього пакетика його ніяк не в пакетику перекладають з місця на місце і не миють руки перед тим як перекласти хліб. Тому я не купую хліб у магазинах. А щодо вибісіння, то тому ти так і живешь як злидень і хочешь, щоб тобі безкоштовно лікували  хвороби, яких ти саме набралось через відсутність у тебе мізків.
  • Анатолій Долинський

    А в тортику буде жаба :)

    Анонім reply Анатолій Долинський

    Надiюсь, тортик без "сюзпризу" :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up