У Хмельницькому зустрічаємо весну з «4ислами»

У Хмельницькому зустрічаємо весну з «4ислами»
У перший день весни у хмельницькому арт-пабі «High Hopes» звучатиме соціальний рок. Гурт «4исла» з Ужгорода подарує слухачам пісні зі свого першого альбому «Гражданин Толпы».

Початок концерту: 21:00.

Вхід: 30 гривень.


- У Хмельницькому ми вперше, тому зіграємо практично всі пісні з диска «Гражданин Толпы», який привеземо з собою, - каже вокаліст гурту «4исла» Геннадій Донецький. - Ми також зіграємо кілька зовсім нових пісень з нової програми. Хочеться якнайшвидше представити їх публіці.

Відео дня
>
Про музику і сцену говоримо з вокалістом гурту «4исла» Геннадієм Донецьким.


- Коли плануєте завершити роботу над новим альбомом?


- Він практично повністю підготовлений до процесу запису. Залишилося тільки вибрати час і засісти на студії. Альбом виходить дуже контрастним по настрою і музично-аранжувальним рішенням. Пісні ще більш протестні і ще більш соціально спрямовані. Назви поки немає, навіть робочої. Це, напевне, останнє, над чим будемо думати.


- Чи задоволені Ви складом гурту?


- Нам дуже комфортно «твориться» в одному колективі, хоча ми різні в усьому: від музичних смаків до вподобань у житті. Протягом останнього року з нами активно співпрацює сесійний ударник Денис Фурсов. Ми дуже довго «обтесувалися», цілих шість років, перш ніж сформувалися остаточно і записали першу платівку «Гражданин Толпы». Ми розуміємо один одного і навчилися сприймати такими, як є. Звичайно, хочеться знайти однодумців – ударника і клавішника. Вірю, все коли-небудь так і буде.


- З якими гуртами чи виконавцями хотіли б розділити сцену?


- Складно сказати, з ким хотілося б зіграти... Ми відкриті для всіх і готові до діалогу.


- Ким Ви бачите себе и гурт «4исла» через десять років?


- Через десять років хочеться впевнено дивитися в майбутнє, мати повноцінний зіграний склад, справжніх друзів, рухомих однією метою. Сьогодні все стало дуже умовним, спілкування між людьми нівелювалося до загальних фраз типу «Привіт? Як справи?». Хочеться, звичайно, бачити, як наші пісні змінюють людей.


- Яку Ви музику слухаєте?


- Музичні смаки у кожного з нас різні. Я люблю різноманітну музику – від російського року до класики, від Стінга, Джо Кокера до Діп Фореста і Піккардійської Терції.


- Чи дарують Вам щось під час концертів?


- Іноді на концертах дарують квіти, це дуже приємно. Я квіти люблю. 


- Що Ви знаєте про Хмельницький?


- На жаль, у Хмельницькому ніколи не був ні сам, ні з «4ислами». Знаю про Ваше місто небагато. Обласний центр, річка Південний Буг, дуже творче місто – театральне.


- Коли наступного разу гурт «4исла» виступатиме у Хмельницькому?


- Думаю, якщо ми прийдемо «до смаку» хмельничанам, будемо приїжджати часто! Всіх чекаємо на концерті!

 

Гурт «4исла» – це:


Геннадій Донецький - вокал


Олександр Полончак – гітара


Станіслав Копча – бас-гітара 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up