ВСІМ Бізнес-ліга: чемпіоном стала «Воля»

ВСІМ Бізнес-ліга: чемпіоном стала «Воля»

У фіналі «Воля» в ефектному стилі переграла уже екс-чемпіона турніру від «ВСІМ». «Дантист» втретє переміг у серії пенальті і став бронзовим призером.

Сезон «ВСІМ Бізнес-ліги» завершено. В щорічному турнірі з міні-футболу визначлися усі призери і переможці в індивідуальних номінаціях. Останній ігровий день «ВСІМ Бізнес-ліги» подарував нового чемпіона.

Гікон – ЕкоАльт-Адрія – 5:1 (-:+)

Голи: Богун, Логвіненко, Котенков, Шлушко (2) - Лис

Відео дня

У першому матчі розігрували 7-ме місце у «ВСІМ Бізнес-лізі». Сильнішими на полі були номінальні господарі. Але технічну перемогу здобула «ЕкоАльт-Адрія».

Тепловик – ЕкоАльт – 3:0

Голи: Степко (2) Дуда 

У матчі за п’яте місце обидві команди відчували кадрові проблеми. Краще з ними впорався «Тепловик». Гості довго чинили гідний опір, але так і не змогла реалізувати свої моменти.

Дантист – Фахівець – 2:2 (3:2 по пенальті)

Голи: Бондар (2) – Шевчук, Гавага

Гідним фіналу по напрузі став матч за третє місце. У першому таймі команди створили безліч моментів. Більше атакував «Фахівець», але він пропустив. Наприкінці тайму забив Бондар. Після відпочинку господарі пішли відіграватися і п’ятьма польовими. І це принесло результат. Шевчук спочатку забив сам, а потім віддав класний пас на Гавагу. Але той же Бондар за хвилину до фінального свистка зрівняв рахунок. Переможець визначався в післяматчевих пенальті. Третю серію поспіль на «ВСІМ Бізнес-лізі» виграв «Дантист». Вирішальним став удар Гаваги, який парирував Рибак.

Воля – Бамбук – 5:2

Голи: Токарчук (2), Штолько, Бармак, Альміз  – Стеценко, Кульбачний

Головний матч турніру краще розпочав «Бамбук». Команда більше контролювала м’яч і створила декілька небезпечних моментів. Та забити першими вдалося «Волі». Токарчук класно пробив з дальньої дистанції. Зрівняв рахунок Стеценко. Після сольного проходу і точного пасу від Мустафіна йому залишалося не промахнутися по пустих воротах. Перед самим свистком на перерву вперед вийшла «Воля». Голкіпер суперника Гарбар припустився грубої помилки і не зміг втримати м’яч після несильного удару.

Після перерви «Бамбук» намагався відігратися. Та гра у команди сьогодні, як то кажуть, не пішла. Мяч вперто не хотів летіти в рамку воріт. Чимало небезпечних спроб зупинив голкіпер «Волі» Вінницький. Його партнери у відповідь провели дві швидкі контратаки і довели рахунок до розгромного. Лише наприкінці матчу один гол відіграв Кульбачний. Це подарило «Бамбуку» надію на порятунок. Але крапку в протистоянні поставив Штолько, який реалізував 10-метровий удар. Майже відразу пролунав фінальний свисток. «Воля» - чемпіон «ВСІМ Бізнес-ліги» - 2016.

Кращий голкіпер «ВСІМ Бізнес-ліги» - Дмитро Рибак (Дантист)

Кращий бомбардир «ВСІМ Бізнес-ліги» - Денис Кульбачний (Бамбук)

Кращий гравець «ВСІМ Бізнес-ліги» - Андрій Розуман (Дантист)

Дантист – ІІІ місце на ВСІМ Бізнес-лізі» - 2016

Бамбук – ІІ місце на «ВСІМ Бізнес-лізі» - 2016

Воля – чемпіон «ВСІМ Бізнес-ліги» - 2016

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    как так? если б принимали ставки в конторе, то погорели б многие)))думал Бамбук тупо не заметит Воли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up