Використовуючи трирічну донечку, жінка обкрадала дітей у Хмельницькому

Використовуючи трирічну донечку, жінка обкрадала дітей у Хмельницькому
Щоб не привертати зайвої уваги, вона брала із собою дитину. Жертвами злодійки ставали дівчатка п’яти-шести років, в яких вона забирала сережки.

42-річна жінка приходила разом із донькою на дитячі майданчики. Там вона підкликала до себе дітей, яким пропонувала зробити гарну зачіску, щоб волосся не заважало гратися. Під час розчісування  злодійка непомітно знімала із вух золоті прикраси. Їх відсутність помічали уже вдома. Аби жінку не могли знайти, вона ніколи не приходила на одне і те ж місце вдруге.

Жінка разом із чоловіком та донькою приїхали до Хмельницького нещодавно. Перед цим вони обкрадали дітей в Тернополі. Жила сімя в готелі, де грабіжницю, яка родом із Черкащини, затримали правоохоронці.

«Жінка раніше судима за вчинення майнових злочинів та злочинів, пов’язаних із наркотиками. Наразі вона перебуває у слідчому ізоляторі. Максимальне покарання, яке їй загрожує згідно частини 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України — до 3 років позбавлення волі. Наразі слідство з’ясовує, до скількох крадіжок причетна підозрювана», - йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Хмельницькій області.

Відео дня

Читайте також33-річний хмельничанин викрадав техніку з «Епіцентру» 

Хмельничанин здав спільника, аби пом’якшити покарання за крадіжку

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Хмельничани ж неїдуть в села черкащини грабити !!



    то чому вона сюди приперлась ??
  • Anonymous

    де грабіжницю, яка родом із Черкащини



    а чому ж в себе в селах необкрадала, а аж сюди приперлась ???

    Анонім reply Anonymous

    Чого ти причепилось до сільських жителів?  Сільські жителі отримали паї, міські жителі приватизували квартири. Чи ти забуло  який тобі подарунок перепав і що квартиру ти не купувало, а отримало на халяву? А може навіть і не одну. За паї не скоро купиш квартиру, навіть у райцентрі, а може і взагалі ніколи.  Кожному є що захищати, але ніхто ні в кого не забирає. Так що досить вже мусолити тему, що сільські жителі більше отримали і їм легше, ніж міським.

    Хоча сільські жителі також нахабніють. Наприклад, хочуть за молоко, щоб їм платили не менше 10 грн. за літр. А це ж молоко потрібно довезти, перевірити, переробити, розфасувати і плюс прибуток, зарплата, і міські будуть платити 40-50 грн. за літр. І це при тому, що худобу вони випасають на безкоштовних пасовищах, сіно також косять у полях переважно безкоштовно. Хочуть з однієї корови мати значні доходи. Нехай тримають мінімум 3 корови і тоді будуть мати гарний дохід. Навіть при ціні молока 2,5 грн. за літр.

    Анонім reply Анонім

    Маються на увазі не ті, що на базарі продають, а ті, хто здає молоко. Ті, що на базарі більше праці вкладають і відповідно ціна у них більша. А не так, що винесли під пліт молоко, до них під'їхали, забрали і вони вже відпочивають на дивані перед телевізором.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up