33-річний хмельничанин викрадав техніку з «Епіцентру»

33-річний хмельничанин викрадав техніку з «Епіцентру»
Хмельничанина затримали міліціонери після чергової крадіжки. «Поживою» для зловмисника став мобільний телефон, який він виніс із гіпермаркета. Чоловіка зафіксувала камера відоспостереження.
«Правоохоронці затримали крадія,на рахунку якого близько 13 крадіжок із магазинів. 33-річний хмельничанин здебільшого крав дрібні електротовари у гіпермаркеті будматеріалів «Епіцентр». Чоловік раніше судимий за майнові крадіжки, минулого року з того ж гіпермаркету чоловік вкрав три телевізійні тюнери і зараз перебуває на умовному позбавленні волі», - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук начальник міського відділу міліції Валерій Онісьєв. 
Впродовж кількох місяців чоловік виносив все, що міг заховати. Під руки злодієві потрапляли кабелі, тюнери та навіть радіоняні.
- Минулого року зловмисник попався на крадіжках тюнерів, тоді його зафіксувала камера відеоспостереження у магазині, -  розповідає «ВСІМ» речник Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко. – Однак, покарання він відбував умовно, термін ще не пройшов, як він знов взявся за старе. 
Хмельничанина підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera 17:45 Якою буде погода у Хмельницькому наступного тижня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up