Дмитра Червонюка, який на смерть збив людину у Хмельницькому, триматимуть під вартою до 19 жовтня

Дмитра Червонюка, який на смерть збив людину у Хмельницькому,  триматимуть під вартою до 19 жовтня
На засіданні Апеляційного суду Хмельницької області прийнято рішення застосувати міру запобіжного заходу до Дмитра Червонюка у вигляді взяття під варту до 19 жовтня 2013 року.

Нагадаємо, Хмельницький міськрайонний  суд 29 серпня прийняв рішення відпустити 19-річного Червонюка під заставу у 70 тисяч гривень. 2 вересня судді Апеляційного суду Хмельницької області задовольнили апеляцію прокуратури Хмельницької області. 

Під час засідання Дмитро Червонюк  визнав свою провину та попросив пробачення у батьків загиблого Олега Крушельницького.

-        Вибачте мене, будь ласка, я вчинив цю трагедію, - каже Червонюк молодший. – Я ніяким чином не ховаюся від слідства і не уникаю відповідальності. Я хотів попросити пробачення раніше, але мені лікарі не дозволяли. Я не міг покинути лікарню через свій стан здоров’я…

Відео дня
> Згадати звідки та куди їхав тієї трагічної ночі, Дмитро не зміг. Червонюк також сказав, що правил дорожнього руху не порушував, а пішохода просто не побачив.   

-       Того вечора я не перевищував дозволеної швидкості. Не можу згадати усі деталі. Того вечора я був за містом, а потім приїхав в місто. Але в жодних розважальних закладах до того не був… Я не бачив пішохода. Їхала машина по ліву сторону від мене, вона мене пропускала, але вона загороджувала мені Олега. Можу також припустити, що Олег також мене не бачив. Він перебігав дорогу не на пішохідному переході, - розповідав Дмитро Червонюк суддям.

Дмитра Червонюка із зали суду під конвоєм відвезли у СІЗО.

Родина Крушельницьких вважає тримання під вартою єдиним правильним вибором, адже таким чином підозрюваний не зможе переховуватись від досудового розслідування чи впливати на свідків події.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (72)
  • Anonymous

    То як він такий гарний насправді, чому бреше людям в очі? "Я не знаю... я не памятаю... я не порушував...". Не має в нього ні совісті, ні жалю до загиблого. Не було б відеозапису, ще й відмазався б. Йому з цим жити? А тому іншому вже не жити. Вас це не хвилює?
  • Anonymous

    Анастасия Мельник Ніхто з вас не знає,який Діма є насправді!всі поливають його брудом,"мажор","синочок багатих батьків". Звідки кожен з вас знає,чого і як він досяг в житті?навчається в Німеччині і це вже гріх?та щоб ви знали,вступити в навчатися там можна тільки завдяки власному розуму!жодну сесію не купиш,до кожного екзамену потрібно готуватися!такоі халяви як в Україні немає!побував в багатьох країнах - це для вас теж гріх?в чому він винен,що має заможних батьків,які дають йому можливість подорожувати.кожен з вам мріяв би побачити світ!і не говоріть хоч,що це не правда!зараз будете стверджувати,що це ніякого відношення до цієї трагедії не має???звичайно ж немає!але ви розводите тут уже декілька тижнів демагогію на рахунок того,де він був,що бачив і де навчається!кожен міг би опинитися на місці Діми!кожен!ваш родич,коханий,друг!і всі ви б захищали його так само як захищають діму його близькі люди!він зробив величезну помилку в своєму житті,таку трагедію...і ніхто з вас не знає як погано йому зараз!ви думаєте,що він не усвідомлює свою провину,не розуміє,що з цим тягар км йому жити все життя?так,він винний,але для кожного з нас лише один суддя - Бог!досить писати стільки бруду в його сторону,проклинати і бажати нещасть!все зло може повернутися до вас!
  • Anonymous

    А якщо ви не вірете який він був, ви сходіть в піцерію навпроти ТРИТОНА в греках. він там сидів з двома дівчатами до аварії.
  • Anonymous

    http://proskurov.ucoz.ua/forum/128-532-1
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up