У ніч на Великдень під Слов'янськом була стрілянина, є жертви

У ніч на Великдень під Слов'янськом була стрілянина, є жертви
На блок-посту у Слов"янську (проголошена Донецька республіка) виникла збройна сутичка, у якій загинуло троє людей.

В ніч на 20 квітня, як повідомляє МВС України, на блокпосту прибічників "Донецької народної республіки" виникла перестрілка, з обох боків є потерпілі. О 2:20 до блокпосту під'їхали невідомі особи на 4 автомобілях і відкрили вогонь в людей, що там чергували. У відповідь теж пролунали постріли.

З боку активістів були смертельно травмовані три людини (два місцеві жителі, 1957 і 1972 р.н., особа третього встановлюється) і три людини поранено. Двоє останніх, отримавши в лікувальній установі медичну допомогу, від госпіталізації відмовилися.

Разом з тим невідомі на двох автомобілях - близько 12 осіб - поїхали з місця події у напрямі Харківської області. При цьому вони забрали з собою убитих та поранених, їх кількість невідома. Два їхні автомобілі, що залишилися на місці, були знищені активістами внаслідок підпалу.

Відео дня
> За фактом проводиться перевірка за попередньою правовою кваліфікацією за ст. 115 ч. 1 КК України "Умисне вбивство"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    прощай, немытая россия! страна рабов, страна господ! и вы, мундиры голубые, и ты, им преданный народ!
  • Anonymous

    девушка, у вас какой-то лирический комментарий.
  • Anonymous

    не распускай слухи!..всё было изъято у 2-х людей, которые пытались убежать..сиди дальше на диване и смотри кино про ВОВ и укр.каналы
  • Anonymous

    Сколько времени надо, что бы родился человек? И сколько времени надо, что бы его убить? Убийцы остановитесь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up