ДАІ вимагає прибрати «вишиванку» з перехрестя у Кам’янці

ДАІ вимагає прибрати «вишиванку» з перехрестя у Кам’янці
За креатив на перехресті у Кам’янці-Подільському начальника ЖКГ оштрафувати, а розмітку прибрати. Такий адміністративний припис дала Державтоінспекція.

У ДАІ вважають нестандартну дорожню розмітку небезпечною.

- Така розмітка не передбачена вимогами ДСТУ і правилами дорожнього руху, - розповів «ВСІМ» речник управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк. – Це відволікатиме водіїв, сприятиме зростанню аварійності на дорозі.

Комунальники не погоджували патріотичну розмітку з даішниками. Тому на директора місцевого департаменту житлово-комунального господарства склали адміністративний протокол. Посадовця можуть оштрафувати на суму від 1020 до 1360 гривень.

Відео дня

Також у ДАІ винесли припис на усунення недоліків.

- Припис винесений 1 жовтня, згідно ДСТУ його потрібно виконати до 7 жовтня, - говорить Андрій Лужняк.

Якщо ж посадовець відмовиться виконувати вимоги ДАІ, то проти нього складуть протокол за невиконання законних вимог посадових осіб відповідних підрозділів МВС, що забезпечують безпеку дорожнього руху. Сума штрафу у цьому випадку становитиме 340 гривень. Якщо і після цього на перехрестя не повернуть стандартну розмітку, то у справу втрутиться прокуратура.

У Хмельницькому, нагадаємо, триває дискусія між активістами і ДАІ щодо перетворення "зебри" біля музучилища на перехід у вигляді клавіш. 

Читайте також: Головний міліціонер Хмельниччини про переход-«клавіші»: розмалюйте, побачимо

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Венгрова Галочка

    Добре що ями в коліно не сприяють "зростанню аварыйності на дорозі"!Що за народ?!
  • Стафіюк Андрій

    дібілоїди,там по соборній взагаліто має бути пішохідна зона,односторонній рух,яка аварійність?
  • PAL

    Еще можно было бы понять, этих тупых гаишников, если бы они сказали, что не очень красиво топтать и разъезжать по национальной символике. Но когда они начинают говорить о гостах и стандартных разметках, то хочется ткнуть их мордами, там где стыдно смотреть на рисунки, которые намалеваны дорожными службами, или их отсутствие.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up