На нові світлофори - три мільйони. Де потрібно регулювати дорожній рух? (ОБГОВОРЕННЯ)

На нові світлофори - три мільйони. Де потрібно регулювати дорожній рух? (ОБГОВОРЕННЯ)

В Хмельницькому рух транспортних засобів і пішоходів регулює 100 світлофорних об'єктів. Минулого року встановили 8 нових. В комплексі з огорожами та знаками вони обійшлися місту в 3,5 мільйона гривень. 

Вже декілька років у Хмельницькому встановлюють світлофори із звуковим супроводом. Світлофорне регулювання є одним з основних засобів забезпечення безпеки руху на перехрестях. Кількість перехресть, обладнаних світлофорами, щороку зростає. У 2015 році нові об'єкти з'явились на перехресті вулиць: 

- Вінницької-Кошарського 
- Зарічанська-Перемоги 
- Красовського- Мудрого 
- Кам’янецької-Димитрова
- Купріна – Красовського
- Панаса Мирного – провулок Панаса Мирного
- вул.Курчатова (неподалік  зупинки «Олімпійська») 
- вул. Толстого (біля військової частини 
 

Як повідомили "ВСІМ" в управлінні ЖКГ Хмельницької міської ради, на усіх технічних засобах регулювання дорожнім рухом разом із світлофорами застосовуються спеціальні світильники “зебра” для додаткового освітлення пішохідного переходу та пристрої мовного супроводу сигналів світлофорів. 

Відео дня

Читайте також: На новий світлофор у Хмельницькому знайшли гроші лише після смертельної ДТП 

- Цього року виділено 3 мільйони гривень. Але поки що роботи не розпочали. Вирішується питання, де будуть встановлені ці об’єкти, - коментує «ВСІМ» начальник управління по безпеці дорожнього руху управління ЖКГ Хмельницької міської ради Олександр Ковальчук.

Де необхідно, встановлюватимуть пішохідну огорожу і дорожні знаки, облаштовуються пішохідні доріжки на підходах до регульованих перехресть.

Всього у місті є 104 світлофори, 4 з них встановили приватники, інші – міські.  З них третина має звуковий супровід. 

Друзі, на вашу думку, на яких ділянках потрібно встановити світлофор?  Діліться думками в коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    На вулиці Панаса Мирного, біля обласного ліцею, потрібен світлофор, тому що багато дітей перетинають дорогу, а машини їдуть на великій швидкості, не зважаючи на зебру.
  • Анонім

    перехрестя вул. Толстого - вул.Ланова
  • Анонім

    - вул.Купріна (перехід до оптового овочевого ринку "Дубово")

    Анонім reply Анонім

    Краще поставте біля маслосирбази і по рибалко по середині вулиці. Там просто страшно ходити.  Біля школи поставили, а вище на зебрі важко йти.

    Анонім reply Анонім

    По Рибалка по середені вулиці??? Ні це не реально, під такий крутий підйом не вся автотехніка зможе піднятись (а ще й плюс скільки вихлопу буде...)!!!
  • Анонім

    Можу точно сказати за Озерну

    Вже потрібно:

    П.Мирного - Кармелюка (Агора)

    В перспективі:

    П.Мирного - Залізняка (біля озера)

    П.Мирного - Бендери (М.Рибалка)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up