У ДТП під Хмельницьким загинуло двоє: тіла діставали рятувальники

У ДТП під Хмельницьким загинуло двоє: тіла діставали рятувальники
Водій Opel Omega не врахував погодних умов, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Renault Kengoo.

48-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Опель Омега», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Рено Кенго» під керуванням 51-річного жителя м. Тернопіль.

В результаті ДТП двоє пасажирів «Опеля», 18-річний син та 40-річний товариш водія, загинули на місці події. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, розриву діафрагми, перелому ребер та кісток тазу і був госпіталізований в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Лікарі до останнього боролися за життя потерпілого, але, на жаль, від отриманих травм у понеділок вранці чоловік помер, повідомляють у прес-службі управління МВС у Хмельницькій області.

Відео дня

Водій автомобіля «Рено Кенго» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та розриву селезінки, у його 53-річної дружини лікарі також діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у 28-річної дочки — вивих стегнової кістки. Усі потерпілі також госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Слідчі працюють над з’ясуванням усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Один потерпілий і двоє загиблих були заблоковані в автомобілях, повідомляють у прес-службі управління ДСНС у Хмельницькій області.

Аварія сталася поблизу села Водички Хмельницького району, близько десятої ранку, у неділю, 7 грудня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    співчуваю близьким та рідним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up