Фото дня: в музичній школі №2 закінчується капітальний ремонт

Фото дня: в музичній школі №2 закінчується капітальний ремонт

Друга дитяча музична школа у вересні зустрічатиме дітлахів із відремонтованим дахом та утепленими стінами. 

Хмельницька дитяча музична школа №2, яка прийняла перших юних музикантів ще у 1979 року, довго не бачила ремонту. Цього року у навчальному закладі замінили дах та утеплили стіни. На роботи пішло все літо. З бюджету на ремонт передбачали 750 тисяч гривень.

Більшість коштів було витрачено на заміна даху. Покрівля тут повністю замінена. Чимало грошей пішло на енергоефективне утеплення стін. Замінено було частину вікон та дверей. Роботи ще тривають. В управлінні культури й туризму Хмельницької міськради запевнили, що до 1 вересня все завершиться.

Так виглядала будівля до ремонту.

Відео дня

Довідка: Хмельницька дитяча музична школа №2 має чотири музичних відділи: фортепіанний, вокально-хоровий, оркестровий, відділ народних інструментів та клас образотворчого мистецтва. Музики навчає 45 викладачів. 
Випускниками школи є такі відомі особистості як Наталія Валевська, Майя Онищук, Андрій Клименко...

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Отак працює влада, коли вона свободівська

    Хохотун reply Анонім

    задовбали вже лизати сраку своєму Симчишину. Нічого він поки не досяг. Робить те, що інші робили. Просто хвалиться краще. Нема за шо його поки по голівоньці погладити

    Анонім reply Хохотун

    Хто раніше утеплив за рік 3 садки, музичну школу? Хто купляв по 10 тролейбусів? Хто ремонтував стільки доріг? Хто проводив стільки фестивалів?

    Анонім reply Анонім

    Я))))

    Микола reply Анонім

    З такою кількістю грошей які дала децентралізація не так уже й багато.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up