У Хмельницькому продавали квитки на несправжніх учнів Сухішвілі

У Хмельницькому продавали квитки на несправжніх учнів Сухішвілі
В місті скасовано виступ ансамблю грузинського танцю «Іберіелі». Більшість афіш, які були розклеєні містом вже зняті, але не всі. В них повідомляється, що окрім танців та співів «учнів Сухішвілі» всіх шанувальників мали пригощати елітним грузинським вином. Але як виявилося - це не так.

31 жовтня в Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені Старицького планувався концерт ансамблю грузинського танцю «Іберіелі», «вихованців школи Сухішвілі». 20 танцюристів та вокалістів ансамблю мали показати хмельничанам свою запальну програму. Всі виручені кошти за квитки мали піти на лікування хмельничанина Ю.Яремчука.

За інформацією працівниці театру близько 100 квитків вже було продано.

-Зараз дуже добре питають про концерт, я не знаю чого його відмінили, але люди дзвонять і питають, - розповіла касир театру Старицького Галина Іванівна. – В театрі зараз немає ніякої реклами.  

Відео дня

Як з’ясували «ВСІМ» ансамбль грузинського танцю «Іберіелі», який проафішували як вихованців школи Сухішвілі насправді такими не є. Дозволу на використання ім’я славетного балету Сухішвілі та марки відомого вина, яке мали дегустувати на концерті, також ніхто не надавав. Загалом в Україні, за незаконне використання знаку для товарів та послуг передбачена відповідальність визначена ст.229 Кримінального кодексу України та ст.51-2  Кодексу України про правопорушення.

-Концерт відмінено, в театрі його не буде, - розповів організатор концерту грузинського колективу «Іберіелі» Андрій Овчарук. - Проблеми виникли з тим, що колектив «Іберіелі» не являється школою Сухішвілі, нажаль, і в зв’язку з цим відмінено.

Якщо Ви вже встигли придбати квитки на концерт «Іберіелі», сміло підходьте у касу театру Старицького, аби Вам повернули кошти.

А ось як прокоментував цю історію з виступом «Іберіелі» один із інших організаторів багатьох концертів зірок у Хмельницькому:

-Які учні Сухішвілі, про що ви говорите, - сказав Владислав. -У нього немає ніяких учнів, і ніколи не було. Цей ансамбль в жодному разі не має стосунку а ні до Сухішвілі , також і до того логотипу, що намальований на афіші. Афішу зняли, але в Сухішвілі є претензії до театру. Цей концерт - чистої води «розвод». Ті, хто організовує цей концерт також ніякого права на це немають. Я працюю з Сухішвілі  вже 7 років, і я знаю всіх його представників, вони побачили ці плакати, звернулися в театр з вимогою відмінити концерт, аж до притягнення до кримінальної відповідальності. 

Для справжніх поціновувачів запальних грузинських танців є і гарна новина.На концерт Національного балету Сухішвілі, який відбудеться в Хмельницькому 6 лютого 2015 року, вже розпочали продаж квитків в касі філармонії.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sergey Melnyk

    прикро, що це каже організатор концерт вже після продажу квитків і в останню мить, поганий він організатор або не чистий на руку.
  • PAL

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up