Суд перегляне вирок міліціонерам, які скоїли п’ять злочинів

Суд перегляне вирок міліціонерам, які скоїли п’ять злочинів
Хмельницька прокуратура наполягає на тому, аби суд виніс справедливе покарання для двох правоохоронців, які винні у низці злочинів.
Хмельницький міськрайонний суд визнав двох співробітників одного із підрозділів міського відділу міліції винними у правопорушеннях: ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений групою осіб), ч. 1 ст. 365 (перевищення влади), ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством), ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), ст. 386 (незаконний вплив на свідка) КК України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області. 
Нагадаємо, у квітні минулого року двоє дільничних інспекторів відкрито викрали побутову техніку із залу кафе-бару. Пограбоване вивезли і сховали у присутності свідка. Аби уникнути відповідальності, міліціонери погрожували чоловікові вбивством і побили його. Самі засуджені свою вину визнали і навіть покаялись. Суд призначив їм покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки і 6 місяців з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах на 3 роки. Однак, суд звільнив зловмисників від покарання і змінив запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов’язання.
    «У зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості злочину та особам обвинувачених через його м’якість, неправильним застосуванням закону про кримінальну відповідальність прокуратурою області готується апеляційна скарга на вказаний вирок суду», - йдеться у повідомленні прокуратури. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up