Депутат Хмельницької міськради Валерій Лесков йде воювати

Депутат Хмельницької міськради Валерій Лесков йде воювати
Валерій Лесков вже написав заяву про складення своїх депутатських повноважень. Чи підтримають його рішення колеги, стане відомо 4 березня під час 48-ї сесії.

Замість Валерія Лескова вирішуватиме проблеми міста наступний по списку партії ВО «Батьківщина»  Марченков Олександр Миколайович.

- Це рішення прийняте у зв’язку з тим, що я беру участь в АТО і не зможу виконувати свої депутатські повноваження. Для того, щоб ефективно працювала міська рада і не займалося місце, я йду. В мене немає можливості бути присутнім на сесії міської ради та на депутатській дільниці, аби приймати виборців на своєму окрузі. Тому було прийняте таке рішення, - розповів «ВСІМ» Валерій Лесков.

Нагадаємо, Валерій Лесков був обраний по багатомандатному виборчому округу від Хмельницької  міської організації партії «Всеукраїнське об"єднання «Батьківщина».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Забери з собою ще однопартійців. Може народ краще заживе.
  • PAL

    И когда признаем, что восток поднялся против таких лесковых, может тогда быстрее война закончится.
  • Ксенія

    ЧИТАЙТЕ ЗАГОЛОВОК :ЛЄСКОВ ЙДЕ ВОЮВАТИ.А НИЖЧЕ В СВОЇЙ ЗАЯВІ ВІН ПИШЕ НЕ  МОЖУ БУТИ ДЕПУТАТОМ ,БО ВОЮЮ В ЗОНІ АТО.  АЛЕ  САМІЙ ПРОСТІЙ ЛЮДИНІ ВІДОМО ,ЩО ВОЮЮ І БУДУ ВОЮВАТИ -ЦЕ ДВІ ВЕЛИКІ РІЗНИЦІ. НЕ ДУРІТЬ НАРОД  БРУДНОЮ  БРЕХНЕЮ. А ПОТІМ ЩЕ Й  УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДАДУТЬ,А  ХЛОПЦІВ-ДОБРОВОЛЬЦІВ  НЕ ВИЗНАЮТЬ НАВІТЬ ПОСМЕРТНО. ХОЧА НЕ РОЗУМІЮ СВОЇМ РОЗУМОМ ЯК ?ЯКЩО  ЛЮДИНА ПАТРІОТИЧНО ,ДОБРОВІЛЬНО ПІШЛА ПЕРШОЮ ПІД КУЛІ ????
  • Ксенія

    СКІЛЬКИ ХЛОПЦІВ ПІШЛИ -ПРИЙШЛИ ТА НЕ ПОВЕРНУЛИСЬ ДО ДОМУ,АБО ПОВЕРНУЛИСЬ ТИХО,БО ЦЕ ГОРЕ В КОЖНІЙ СІМ'Ї.  А ПАНК ЛЄСКОВУ БУЛО Б СОРОМНО ЗА ТАКУ БРУДНУ ПІАРЩИНУ....ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!  ВЖЕ ТІЛЬКИ ОСТАННІМ ЧАСОМ ПОВІДОМЛЯЛИ  :ЛЄСКОВ МОБІЛІЗОВУЄТЬСЯ  ,ЧЕРЕЗ ТРОХИ :ЛЄСКОВУ ВРУЧИЛИ ПОВІСТКУ В ЗОНУ АТО (  ТА ФОТО ПОВІСТКИ  З ТРЬОХ РАКУРСІВ ). НАСТУПНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ  :ЛЄСКОВ СКЛАДАЄ ЛЕПУТАТСЬКІ ПОВНОВАЖЕННЯ ВЗВ'ЯЗКУ З ТИМ,ЩО ВОЮЄ В ЗОНІ АТО. І ОСТАННЯ НА ТОБІ -ВІН ЩЕ НЕ ЗІБРАВСЯ.... ГАНЬБА !!!!!!ВІД ЦЬОГО ПАНА СТІЛЬКИ ТАМ БУДЕ КОРИСТІ ,СКІЛЬКИ ТУТ.....А НАВЕДУ ІНШИЙ ПРИВІД -ЗУСТРІЛА ЗНАЙОМУ -ЗАПЛАКАНА ,ЗАПИТУЮ .,ЩО СТАЛОСЬ?РОЗПОВІДАЄ:ВИКЛИКАЛИ ЧОЛОВІКА В ВОЄНКОМАТ ,ПЕРЕВІРИЛИ -ПОСТАВИВ ПІДПИС ,НА РАНОК ЗАБРАЛИ.РІДНІ НЕ ВСТИГЛИ НАВІТЬ ЗІБРАТИ ,ВІДПРАВИЛИ БЕЗ КАСКИ,БЕЗ БРОНЕЖИЛЕТА  ( МАЄ РІЧНУ ДОНЕЧКУ ТА ТРИЧІ ОПЕРОВАННИЙ.) .ВІН ВДЕ В АТО. А  З ЦИМ ПАНОМ ДО АБСУРДУ СМІШНА ІСТОРІЯ ,А ЗНАЄТЕ ЧИМ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВОНА ? НЕ МОБІЛІЗУЮТЬ ЗА ВИНИКНЕННЯМ  ЯКИХОСЬ ОБСТАВИН . СОРОМ,СОРОМ !!!!!!ПОНТОВЩИНА.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up