Фото дня: Хмельничани скуповують штучні квіти, щоб прикрасити могили родичів

Фото дня: Хмельничани скуповують штучні квіти, щоб прикрасити могили родичів
Перед Провідною неділею – ажіотаж. На вулицях Хмельницького рясніють різнокольорові штучні квіти та вінки.

На поминальні дні хмельничани намагаються впорядкувати могили померлих родичів. Один із найпопулярніших способів прикрасити поховання – пластикові квіти. Відмовитись від такої вже багаторічної традиції закликає церква. Але люди замінити цей обряд поки не готові. Продавці з яскравими букетам стоять як на ринку, так і за межами його території. Цього року ціна на квіти, як і на інші товари, значно зросла, але людей це не лякає. Біля кіосків на центральному ринку – людно.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • PAL

    При рождении ребенка, его и маму ,с роддома, встречают букетом живых цветов. Ребенок идет в школу с букетом живых цветов, именины, даты встречают с живыми цветами. Как только человек умер, его могилу обкладывают штучными цветами, сделаны из отходов в Китае, и проданы нам. И цветы-отходы потом валяются, где попало. Что же мы делаем с НАШЕЙ землей? И где логика, когда и к каким датам, покупать живые цветы?
  • Anonymous

    "ГОРОДЯНИ" поїхали по селах, накупляли кислотних ЛАПУХІВ , наварили ковбась, крашанок і поїхали могилки по селах  прикрашати. Потім будуть дефелірувати в новиих обрядах, хрякнуть і по " рябі торби молок, сиру, сметани, яйко, ковбась " до бабусь підуть  "городяни"

    Anonymous reply Anonymous

    А городсським жителям хмельницького елементарно,  поїсти накладно, їдло коштує ціле состояніє,,,
  • Anonymous

    Нічого нічого Скоро комунальні піднімятся, продукти дорогі, беларуси і москвічі грошей вже невезуть ХТО БУДЕ ПО ВАШИХ БАЗАРАХ І КРАМНИЦЯХ ХОДИТИ ?? КОМУ ВИ БУДЕТЕ ПОТРІБНІ ?
  • Анонім

    давно пора відмовитись від цього совка.Лінь постійно нести живі квіти,то самі їх посадіть там
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up