Маленькі хмельничани передавали "привіт" Святому Миколаю на "Окей Фм" і отримали подарунки

Маленькі хмельничани передавали "привіт" Святому Миколаю на "Окей Фм" і отримали подарунки
Акція «Подарунок від Миколая» проводиться у Хмельницькому не вперше. Кілька тижнів в ефірі радіостанції «Окей Фм» малеча розповідала вірші та співала пісні про Святого Миколая.

Цілий рік малеча з нетерпінням чекає зими, адже, з новорічними святами всі діти очікують дива. Звісно ж, чекаючи свят, малята сподіваються на здійснення своїх найзаповітніших мрій. Радіостанція «Окей Фм» вирішила додати у життя маленьких хмельничан трішки казки і подарувати їм свято.
Акція  принесла радість і хороший настрій не лише діткам, але й дорослим. Подія стала можливістю для батьків пишатися своїм чадом, а малечі, в свою чергу, проявити себе і отримати бажаний дарунок від Святого Миколая.

Умови акції є незмінними. Батьки повинні зареєструвати своїх дітей, а ті - вивчити віршик або пісеньку про Святого Миколая, які озвучують, зателефонувавши на радіо.

Ведучі беруть на себе функцію посередників між малечею та Миколаєм, допитуються, чи допомагали дітки своїм батькам і чи були слухняними. Традиційно, малятам задавали питання і про подарунки, які ті хотіли б отримати на свята. Більшість юних хмельничан бажали добра і здоров’я для своїх рідних.
В акції взяли участь 80 діток  різного віку, які впродовж кількох тижнів дарували радіослухачам радісний настрій та приємні емоції.

Відео дня

Жоден маленький учасник не залишився без подарунка. Багатозальний кінотеатр «Мультиплекс» запросив дітвору на перегляд мультфільму «Пінгвіни Мадагаскару» у 3D. А від партнерів акції: генерального спонсора ТМ«Фруктовий рай», шоколадного партнера ТМ «Рошен» і партнера - салону оптики «Прозорість» діти отримали смачні та цікаві подарунки. 

Цьогоріч, одним із наймолодших учасників був 4-річний Владик. Хлопчик розповідав в ефірі радіостанції віршик про доброго і щедрого Святого Миколая, який за радістю повторив, коли вже отримав подарунки.

- Ми разом із Владиком вчили віршика близько чотирьох днів, - розповідає мама хлопчика. – Також, дуже допомагав Владу його старший братик.

Ростику – 11, він взяв участь в акції разом із своїм 9-річним братом Вовою. Хлопці дуже задоволені подарунками.

Юна учасниця акції Аня прийшла у піднесеному настрої разом із мамою.

- В цій акції ми вирішили взяти участь вперше, не очікували виграти і отримати скільки подарунків, - каже мама дівчинки Валентина.

Радіостанція «Окей FM» щиро дякує батькам та діткам за участь в акції «Подарунок від Миколая». Бажаємо, щоб всі мрії та бажання обов'язково здійснилися, а серця ваші були сповненні радістю та спокоєм.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up