Ремонт хмельницької набережної планують продовжити у травні

Ремонт хмельницької набережної планують продовжити у травні
Реконструкцію набережної Південного Бугу у Хмельницькому розпочали ще у вересні минулого року. Однак, усі необхідні роботи закінчити не вдалося. З настанням перших морозів ремонт призупинили.

На той момент будівельники вже встигли спорудити бетонну стіну зі сторони парку імені Чекмана. Конструкція слугує опорою для прибережної смуги.

З настанням весни реконструювати набережну поки не поспішають. Робота тут стоїть,  будівельників немає.

Начальник управління житлово-комунального господарства у Хмельницькому Віктор Чапайда розповідає «ВСІМ», що реконструкція не продовжується лише через те, що потрібно доопрацювати до кінця відповідну документацію.

Відео дня

- Реконструкцію набережної продовжуватимемо після закінчення коригування кошторисної документації. Адже, потрібно розуміти, що з того року ціни мінялись і документацію потрібно коригувати, - пояснює Віктор Чапайда.

Проте, за словами начальника міського УЖКГ, ремонтні роботи відновлять вже у травні, а поки займатимуться перерахунком проекту.

- Потрібно проаналізувати всі виконані роботи, залишки матеріалів перевести у вартість і перерахувати на сьогоднішні ціни. Як тільки це зробимо, плануємо роботи по реконструкції набережної довести до кінця, - запевняє Віктор Чапайда. 

 

Читайте також: У Хмельницькому ремонтують набережну: гори з пляшок, скарби на дні і розвалені стіни

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Свяжись с казначейством и делать будешь долго и нудно. А без казначея никак, вот и мучаются все.
  • PAL

    Грамотный экономист сделает перерасчет такого "грандиозного" проекта, за одну неделю. Не хочу комментировать чапайду, но по моему мнению готовиться грандиозный откат в карманы наших  ... . Мы не должны допустить осквернение парка, названного в честь, единственного толкового МЕРА.

    Анонім reply PAL

    Хорошо, что хоть после смерти люди оценили Чекмана МК. При жизни благодарности не дождался, был виноват во всем.
  • Анонім

    думали,вже до літа там буде гарно все, але такими темпами то затягнеться ще на кілька років
  • Matava Rio

    Набережну будують для Житлового Комплекса, який почав будуватися на берегу Бугу )))

    Анонім reply Matava Rio

    100%. Угол, старый пляж, немного травки, дальше песочек. Там прошло детство. Красивые ивы, тропинки, часть парка по сути - всё в прошлом. Летом нас ждут бетоновозы перед входом в парк, разбитая улица Примакова, запыленая 1я школа и вообще, замечательный вид у входа в парк. Похоже на чей то "дембельский" аккорд. Впрочем, пока всем похъ, так оно и будет. Скоро парк застроят весь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up