Тариф на холодну воду може зрости на 15%

Тариф на холодну воду може зрости на 15%

Холодна вода може здорожчати через зростання тарифів на електроенергію та зниження обсягів споживання.  

В середньому через зростання тарифів на електроенергію тариф на холодну воду може піднятись на 15%. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на заступника директора Департаменту з регулювання відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення НКРЕКП Дмитра Соломку.

"Якщо коментувати ситуацію тарифів на холодну воду, слід зазначити, що зростання тарифів теж очікується. Ми плануємо, що в цілому по Україні по системі водопостачання середнє зростання складе 15%", - зауважив Дмитро Соломка.

Представник НКРЕКП також підкреслив, що головними причинами зростання тарифів на холодну воду стало зростання тарифів на електроенергію і зниження обсягів споживання, які значно впали протягом останнього року.

Відео дня

За його словами, ставки тарифів затверджуються НКРЕКП за пропозиціями, які надходять від регіональних водоканалів.

"Перегляд тарифу йде планомірно. Ми уважно вивчаємо ту структуру тарифу, яку нам надають водоканали, і не допускаємо нічого зайвого", - доповнив Соломка.

Зараз у "Хмельницькводоканал" 1 кубометр холодної води коштує 4,58 гривень, а відведення 1 кубометру води - 4,46 гривень.

Читайте також: З 1 липня тариф на тепло зросте майже вдвічі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    По законам ринку, якщо попит на товар чи послугу знижується, то ціна повинна знижуватись, а не підвищуватись
  • Паниковский Веселовский

    Ви поставили себе счётчики и экономители и хотели ТАКИ нас обмануть ? ХИ-ХИ !  А НЕ ВЫЙДЕТ !!!

    Анонім reply Паниковский Веселовский

    Це точно. Люди хотіли зекономити так їм тариф підняли. Дурдом. Людей нізащо мають. Такого я не памятаю за все своє життя, щоб так людей принижували у нашій країні.
  • Анонім

    Покращення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up