З 1 липня тариф на тепло зросте майже вдвічі

З 1 липня тариф на тепло зросте майже вдвічі

Відтепер вартість тепла становитиме 1043 гривні за 1 Гкал. Таке рішення ухвалили сьогодні, 9 червня, на засіданні комісії. 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг встановила середньозважений тариф на теплову енергію для потреб населення з 1 липня.  

Зараз у Хмельницькому діють два теплопостачальні підприємства: "Теплокомуненерго" та "Південно-Західні тепломережі". "Теплокомунерго" відпускає теплову енергію для населення за ціною 600, 17 гривень за 1 Гкал. Вартість тепла у "Південно-Західні тепломережі" становить 552,05 гривень. Тобто з 1 липня ціна фактично зросте майже вдвічі.

- Тариф 1043 гривні за 1 Гкал теплової енергії не є остаточним. Комісія ще сформує вартість для кожного теплопостачального підприємства окремо і зареєструє відповідну постанову у Мінюсті. Тариф буде різнитись через те, що собівартість різна. Різними є витрати на виробництво, транспортування та постачання тепла, - пояснює "ВСІМ" керівник відділу планування та тарифної політики МКП "Теплокомуненерго" Олена Горбунова.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    тарифи і мають різнитися у випадку, якщо в країні справді ринкова економіка, тоді б люди самі обирали собі постачальника послуг. але у нас все через *опу: постачальники самі диктують умови,встановлюють ціни, ставлять перед фактом. От як би люди почали масово відмовлятися від їхніх послуг- тоді б вони самі б пропонували один наперед одного низькі ціни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up