На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили

На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили
  • Чоловік в стані сп’яніння підпалив будинок, всередині якого був його родич.

  • За це він сяде за грати.

Суд призначив покарання жителю Ізяслава за те, що він навмисно підпалив будинок разом із братом.

Про це повідомили в апеляційному суді.

За даними слідства, обвинувачений, який був п’яним, навмисно облив бензином підлогу і стіни комори та підпалив її. Пожежа поширилася на увесь житловий будинок, на горищі якого знаходився його брат. Палій знав про це, проте втік з місця події.

Відео дня

Унаслідок підпалу будинок, де обвинувачений жив разом з братом, згорів. Власником цього житла є держава, управляла ним виправна колонія.

На засіданні палій розповів, що після випитого алкоголю вони посперечалися з братом, після чого родич втік на горище та підняв драбину. А щоб його дістати, він вирішив підпалити помешкання.

Місцевий суд виніс обвинуваченому покарання у вигляді 3 років 6 місяців ув’язнення. Той намагався оскаржити рішення за апеляцією, пояснював, що перед тим як втікати з місця пожежі, бачив, що брат злазить з горища, а отже переконався, що з ним все гаразд. Але колегія суддів вирок не змінила, бо причин на це не знайшла. Крім того, чоловік, як йдеться в суді, вживає алкоголь, раніше судимий, не одружений і не має утриманців. Тому суд підтвердив – 3 роки 6 місяців палій проведе за гратами.

Читайте також: Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up