У Хмельницькому у асфальт "закатали" 12 мільйонів гривень

У Хмельницькому у асфальт "закатали" 12 мільйонів гривень
Вулиця Хотовицького
До середини листопада, поки у Хмельницькому не випав сніг, «дорожники» встигли відремонтувати більше 55 тисяч метрів квадратних доріг та тротуарів міста. Поточний та капітальний ремонт доріг вулиць та міжбудинкових проїздів обійшовся у більш, ніж 12 мільйонів гривень.

Цього року у Хмельницькому  було заплановано проведення капітального та поточного ремонту вулиць, дворів та міжбудинкових проїздів. У списках запланованого ремонту, які знаходиться у комунальному підприємстві по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, налічується 74 вулиці та  під’їзди до деяких будинків Хмельницького. Втім,  привести до ладу всі заплановані об’єкти комунальники не змогли. Причини вже звичні – брак коштів та несприятливі погодні умови. Директор комунального підприємства «БРЕД» Олег Нестерук розповів про те, що вони зробили, а що дороблять, коли зійде сніг. Наприклад, дороги, які планувалося відремонтувати за кошти місцевого бюджету, зроблять наступного року.

- Ремонт цих об’єктів  переносяться на наступний рік. Поточний ремонт, що виконувався по тендерам, виконаний. Свободи, Чорновола і Водопровідну вже закінчено, - каже Олег Нестерук. -   Капітальний ремонт вулиці Грушевського виконаний повністю, єдине – потрібно доробити тротуари. По  Хотовицьго також зроблений капітальний ремонт, там залишилося відремонтувати 150 метрів дороги  та зробити тротуари.  Також служба єдиного замовника мала найти підрядника і зробити деякі дороги міста, але він ще не знайдений.

Станом на 10 листопада  виконано поточний ремонт доріг:

Відео дня

2 мільйона 940 тисяч гривень пішло на ремонт вулиць: Волочиська, Заводська,  Зарічанська, Козацька, Купріна, Пілотська,  Чорновола, Водопровідна, Гайдара, Київська, Щорса.

А також більше 4,5 мільйонів гривень на ремонт вулиць: Вінницька, Володимирська, Західно-Окружна, Кам’янецька,  Красовського, Курчатова, Львівське шосе, Панаса Мирно, проспект Миру,  Озерна, Подільська, Прибузька, Рибалко, Свободи, Проскурівського підпілля, Старокостянтинівське шосе, Трудова, Шевченка.

Відремонтована вулиця Хотовицького

Думка про хмельницькі дороги: 

Олександр Ракочий, водій

Дороги мене не задовольняють. Тому що треба робити капітальний ремонт, а не ямочний, як зараз.
Дуже багато латок, там де вони є. Те, що заривають ями, то дуже добре, але оті латки, не набагато краще за ями.
На мою думку, дуже тонкий шар асфальту кладуть, тому він дуже швидко просідає під тиском вантажівок.

Сергій Толстихін, велосипедист

Стан доріг відносно того, як це виглядає в Європі - поганенький, хоча втомлює не саме покриття, скільки ,наприклад, відсутність з’їздів з бордюрів на перехрестях. Взимку взагалі складно їздити, оскільки узбіччя часто не прибирають, приходиться або їхати центром дороги, або по тротуару. В першому випадку перешкоджаєш водіям, в другому - пішоходам. Виходить велосипедистам взагалі немає місця на дорогах.  Потрібно піднімати питання обласшутвання велодоріжок. 

Комунальники кладуть асфальт біля будинку районної ради на вулиці Кам’янецькій 

Вулиці, які ще потребують ремонту: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Evgen Grabovsky

    На весні цього асфальту і сліду небуде.... як і грошей...
  • PAL

    Вот так надо вести бизнес по мельниковски.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up