Хмельничанам презентували соціальну ініціативу «Відкриті двері материнства» (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)

  • User
Хмельничанам презентували соціальну ініціативу «Відкриті двері материнства» (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)
13 травня кращі фахівці медичного центру «Мать и дитя» презентували хмельничанам соціальну ініціативу «Відкриті двері материнства». Основне її завдання - підтримка сімейних пар, які з тих чи інших причин не можуть мати дітей, і вирішення проблеми безпліддя.

«Відкриті двері материнства» - це соціальна ініціатива медичного центру «Мать и дитя», яка є продовженням попередніх ініціатив «Право на батьківство: вихід є!» 2012-го року та «Дитина в кожну родину» 2013-го року.

- За статистикою, кожна п’ята сімейна пара в Україні не може мати дитину. Більшість з них, особливо в регіонах, не знає, куди звернутися, і чим їм можуть допомогти. Соціальний проект «Відкриті двері материнства» направлений на те, щоб пацієнт, приїхавши до нас, отримав консультацію лікаря-репродуктолога – лікаря, який займається безпліддям - на соціальній основі, пройшов обстеження і отримав консультацію за його результатами, - розповідає доктор медичних наук, професор, акушер-гінеколог, репродуктолог, генеральний директор мережі медичних центрів «Мать и дитя» Наталія Данкович.

Так, за консультаціями до медичного центру «Мать и дитя» вже звернулося 350 пар з Хмельницької області.

Відео дня

Спеціалісти клініки консультують пацієнтів і шляхом Інтернет-консультування на сайті mdclinic.com.ua, по телефону і відповідають на будь-які запитання.

- Через Інтернет до нас записується велика кількість пацієнтів. Ми постійно проводимо «Дні відкритих дверей». Ми хочемо інформувати людей про те, що мати дітей - це реально, можливо і нестрашно. Ми також проводимо засідання «Дискусійних клубів», опікуємося нашими пацієнтами і використовуємо найновіші препарати, - Наталія Данкович.

Фахівці медичного центру «Мать и дитя» активно співпрацюють з лікарями в регіонах.

- Ми інформуємо у першу чергу їх, оскільки вони є першою ланкою, куди звертаються пацієнти. Лікарі на місцях повинні правильно інформувати людей. Це дуже важливий фактор у подальшому лікуванні. Лікар повинен розповісти подружнім парам, що потрібно вчасно звертатися по допомогу до фахівців і вчасно її отримувати. Адже потім може бути втрачений дорогоцінний час і у жінки просто може закінчитися репродуктивний вік, - каже Наталія Данкович.

У важкий для країни соціально-економічний час медичний центр «Мать и дитя» лояльний до пацієнтів у ціновій політиці. Ціни піднялися тільки на препарати, оскільки на фармацевтичному ринку вони подорожчали на 25%.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Доброго дня!  Хочу написати одну історія про зіркових лікарів, до яких не варто ніколи потрапляти! Імена "ГЕРОЇВ" Невропатолог Берестецька в.і. лікар-анастезіолог Рибікєвша о.і.(навіть не повертається рука писати їх ініціали з великої літери) і їх світило заступник і прикривач заст. невр відділення Кузяк........повністю не компетентні лікарі, чому пенсіонери працюють не розумію? на що дивитьсчя МОЗ У-ни, що такі не професіонали лікують людей!  А ще я зрозуміла одне що ми прості люди нічого не можемо довести, оскільки все одній звязці і лікарі і прокуратура і наша люба міліція, всі один одного прикривають. Але ВИ любі лікарі за кожну вбиту людину поплатитесь чимось або кимось своїм рідним, так воно в житті буває........все повертається до тебе тією ж монетою. Не вмієте лікувати - сидіть в дома.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up