Хмельницька санстанція: Ми Олю Фреймут розцілували б в обидві щоки!

Хмельницька санстанція: Ми Олю Фреймут розцілували б в обидві щоки!
Після того як кафе «Ситий Будяк» відвідала програма «Ревізор», до закладу виїхала з позаплановою перевіркою хмельницька міська санстанція.

На власників склали протокол про порушення санітарних норм та наклали штраф у розмірі 255 гривень.

- Після відвідин «Ревізору» власниця кафе, не чекаючи нашого візиту, почала терміново робити ремонт – білити, фарбувати, чистити, – говорить завідувачка відділенням гігієни харчування міської санстанції Валентина Щавінська. – І коли ми вже навідалися до кафе, то при проведенні лабораторних методів дослідження – гігієнічних змивів з поверхонь столів, дощок, ножів, посуду, шаф – ніяких патогенних мікроорганізмів, тобто хвороботворних, не виявили. Усе було вичищене, вискоблене, старий та зношений інвентар замінено на новий.
За словами Валентини Щавінської, відколи «Ситий Будяк» працює, а це близько шести років, ніколи до санстанції не надходило скарг від відвідувачів кафе на неякісне обслуговування чи погану кухню. Жодного разу ніхто у кафе не отруївся.
- Це, звичайно, їх не виправдовує, – каже завідувачка відділенням гігієни харчування. – А взагалі-то ми вдячні Олі Фреймут за те, що приїхала до нас. Ми б її розцілували в обидві щоки. Відтоді як у нашому місті переглянули програму «Ревізор», перевіряти заклади ресторанного господарства стало набагато приємніше – усюди, як кажуть, шик, блиск та красота.
Після перевірки ситуація у закладі наразі не з приємних. Хоча у приміщенні зробили косметичний ремонт та привели обладнання до норми, відвідувачів у кафе майже немає.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    предлагаю хазяйке будяка продать свою барыжную кафешку нормальному современному человеку,который из этой рыгаловки сделает культовое место,с современным дизайном,приятной атмосферой и классным меню
  • Anonymous

    Після Ревізора постійно як проїжджаю повз будяк, звертаю увагу на відвідуваність даного закладу і нажаль мушу констатувати, що там постійно є відвідувачі, звичайно не аншлаг, але 5-7 столиків завжди зайняті.

    Anonymous reply Anonymous

    достаточно часто, вечером еду около Будяка, нет там людей.....НЕТ....
  • Anonymous

    а що нам заважає влаштувати флешмоб -антипіар для Будячка? Взагалі хазяйку треба нагодувати "ласощами" з її "ресторану" прилюдно. Чоловік працює в таксі, так розповідає , що возив цю хазяйку до автосервісу, так їй богу було соромно слухати , як ця скупиндя волала там , що її обрахували чи не так щось зробили...А потім ще й обурювалась , що і таксі їй дуже дорого...Хамка невихована, ще й вважала наших людей за бидло , годувала якимось непотрібом(((Знаю особисто не одну людину, котра після Будяка провела частину робочого дня біля унітазу...
  • Anonymous

    Санстанція мала би закрити цей "заклад", але ж вона теж пасеться у Будяку, тому "хазяюшку " символічно, поза око "покарали"... Для неї ця сума, як для нас 2 копійки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up