Після студентської гулянки у квартирі на Озерній помер хлопець

Після студентської гулянки у квартирі на Озерній помер хлопець
21-річний хмельничанин побачив, що друг не дихає, і викликав «швидку».

Напередодні у квартирі по вулиці Лісогринівецькій перебувало троє: два хлопця та дівчина. Там вони й залишилися на ніч. Зранку один із хлопців не прокинувся. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть. Під час поверхневого огляду видимих ознак насильницької смерті лікарі не виявили. 

За неперевіреною інформацією, напередодні 20-річний студент вживав наркотичні засоби, які замовив в Інтернеті. У міліції поки що інформацію не підтверджують.

- Вчора, 14 травня, надійшло повідомлення про те, що в квартирі знайшли мертвого хмельничанина. Міліціонери прибули на місці події, - каже речниця Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко. – Причину смерті встановить експертиза.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    То не домисли, ми знаємо правду, але ми не будемо тут про це говорити, просто хочеться сказати одне, в якій ситуації ви б не були, завжди думайте не тільки про себе , а ще й про інших!!!!! бо сьогодні життя є, а завтра вже немає.. і ти просто не розумієш чому саме ВІН, він повинен був жити!!! він повинен бути тут з нами, а тут його вже немає((((((((

    Анонім reply Анонім

    Якщо те що написано в статті не правда, а що там сталося "ми знаємо правду, але ми не будемо тут про це говорити", то ви що самі його вбили чи як?

    А до того ж вказано наступне, "У міліції поки що інформацію не підтверджують." - то ж до видання претензій не повинно бути.

    Та щось я толком із коментарів нічого не зрозумів, пишуть про наркотичні засоби, що це наклеп, але чомусь ті хто це пише, паралельно нічого не кажуть, ніби не хочуть казатим...не ясно...хоча я бачу, що він був в певній субкультурі (читав реп, паверліфтінгом займався) де "це" в принципі поширено, (це - це я про траву, і інші легкі наркотики).

    В будь-якому випадку не буду нічого конкретного стверджувати, а то й сам знаю й про випадки зупинки серця на тренуваннях 20 річних здорових людей.

    Але немає жодних гарантій про те, що на твій організм ці ж легкі наркотики не вплинуть летально, особливо разом із іншими пагубними чинниками, наприклад алкоголем.



    З високою повагою до Олександра, як колишнього однокласника, та друга дитинаства.
  • Анонім

    Як можна вірити цим чуткам. Можна подумати що ви всі такі святі, ніколи не помилялися в житті. А когось судите! Саша дійсно був хорошим і дуже талановитим. І перед тим як писати негативні коментарі, подумайте, чи досягли хоча б половини того, чого досяг він!!!  А те що сталося насправді, треба спитати в його "друзів", які так хотіли допомогти, що аж не додумалися швидку викликати!
  • Анонім

    То напишіть, що сталося насправді...А то тільки домисли...
  • Анонім

    По-перше,шановні модератори сайту,відформатуйте коментарії,якщо ви поважаюча себе газета. По-друге, як засіб масової інформації, вашим прямим обов'язком є перевірка будь-якої інформації. Тому на майбутнє раджу вам детальніше та ретельніше перевіряти усю зібрану інформацію та надалі не дезінформувати суспільство. Тому що невимовно жаль хлопця та його рідних, я не думаю що батькам буде приємно чути в його адрес такий наклеп. Я думаю всі батьки Хмельницького зі мною погодяться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up