Новини компанії: "З ПриватБанком – сам собі банкір"

Новини компанії: "З ПриватБанком – сам собі банкір"
Уявіть відділення банку, куди ви можете приходити як до друзів. З вами спілкуються не як з прохачем, а як з товаришем – вислуховують, і не лише вирішують вашу проблему, а й показують, як легко це можна зробити. Уявили? А тепер спробуйте це у відділенні ПриватБанку на Зарічанській, 5/3.

Нове відділення відкрите у зручному приміщенні і працює за новим форматом, за допомогою сучасної техніки. Замість стаціонарних громіздких комп’ютерів працівники банків тепер використовують планшети. І це дійсно зручніше. Адже все, що робить працівник, клієнт, який сидить поруч, бачить на екрані – і те ж саме, ті ж операції зможе повторити і вдома, або будь-де, якщо робитиме це з мобільного.

- Головний тренд нашої діяльності – це навчання клієнтів, - пояснює директор Хмельницького регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький. – Ми вчимо людей проводити операції самостійно. ПриватБанк, розуміючи, що клієнт вимагає від нас бути мобільними, надати їм свободу та мати доступ до банківських послуг будь-де і будь-коли незалежно від режиму роботи відділення чи наявності його поруч, йде назустріч. Ми активно розробляємо мобільні додатки і навчаємо клієнтів користуватися цими послугами. Простота та очевидність здійснення більшості банківських операцій дозволяють віддати їх у руки клієнта.

За допомогою планшетів працівники відділень ПриватБанку допоможуть оформити кредитну картку і сплатити за дитсадок, відкрити депозит або заплатити за комунальні послуги. А ще – завантажити та налаштувати платіжні додатки на вашому особистому планшеті чи смартфоні. І наступного разу вам вже не треба буде приходити до відділення, адже все, що потрібно, ви зможете зробити самі.

Відео дня
> За мобільністю – майбутнє, переконані у банку. І мають на це повне право, адже за даними опитування більш як двох мільйонів клієнтів, проведеного ПриватБанком, смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів зросте вдвічі.

Те, що працювати з мобільними продуктами ПриватБанку дійсно легко, Юрій Браніцький доводить на власному прикладі просто під час прес-конференції. Кілька хвилин – і мобільний рахунок поповнено, а всі дії, зроблені на планшеті, бачать усі присутні.

У новому відділенні вже обслуговують клієнтів. Цікаво те, серед них багато пенсіонерів. Вони новинок техніки не лякаються і охоче навчаються.

- Це було цікаво, - говорить пенсіонерка Тамара Василівна. – Коли показують, то це нескладно. ПриватБанк мені подобається, добре, що постійно щось новеньке роблять.

До кінця квітня замінити стаціонарні комп’ютери на планшети планують у всіх 68-ми відділеннях ПриватБанку. 

Найсучасніше відділення ПриватБанку працює на Зарічанській, 5/3. Час роботи – з понеділка до п’ятниці з 9 до 18, без перерви на обід. За цією ж адресою тепер знаходиться і головний офіс Хмельницької філії ПриватБанку, що раніше розміщувався на Проскурівській, 19. На двох поверхах скляної новобудови розмістилися робочі місця працівників у форматі OpenSpace – тобто, відкритий простір. Кімнати розділені лише прозорими перегородками, що символізує відкритість, прозорість роботи банку. До кінця року обіцяють відкрити ще 4 відділення у такому ж форматі.

Ще одна новація від ПриватБанку – зовнішній термінал самообслуговування вуличного типу. Скористатися його послугами можна у будь-який момент, а отже, згадавши після робочого дня, що вам необхідно у банк, більше не потрібно буде поспішати. Адже термінал готовий до роботи постійно. Спробувати нову послугу можна на Проскурівській, 1.

 

на правах реклами.

 

Коментарі (4)
  • Anonymous

    скорше це повязано з останіми подіями у державі, люли масово стали забирати депозити, кредити нічим віддавати, банку не хватає власних ресурсів, тому вигадують всілякі новинки, акції задля залучення клієнтів чи хочаб поверненняч старих
  • Anonymous

    знаем - плавали
  • Anonymous

    отношение к клиентам плохое, банк "здыхает", вот и начинают всякую рекламу давать, чтобы люди повелись. много отделений банка уже съехало со своих мест. сейчас тролли "приватбанка" налетят. люди, не ведитесь на рекламу.
  • Anonymous

    З ПриватБанком - сам собі банкрот!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up