Долар то дорожчає, то дешевіє, але хмельничани не поспішають витрачати валютні заощадження

Долар то дорожчає, то дешевіє, але хмельничани не поспішають витрачати валютні заощадження
Останні дні курс долара стрімко зростав, але сьогодні, 26 лютого, «зелений» здешевів. Втім, у Хмельницькому ажіотажу біля пунктів обміну та в банках немає, навіть у «пікові» дні хмельничани не обмінювали іноземну валюту.

До банків, обмінників та валютчиків люди не надто спішать. Зранку, 26 лютого, у Хмельницькому немає черг. Люди ні купувати, ні продавати іноземну валюту не хочуть. Так було і напередодні, коли долар сягнув 40 гривень.

- Вже декілька днів продати долари не можу, - каже хмельничанка Олена Дроздова. – Валютчики вчора не купували доларів взагалі, а продавали аж за 40 гривень.
Найменший курс, по якому купують долар, - 20 гривень. По 25 гривень валюту купують валютні міняйли  на овочевому ринку, а продають долар за 30 гривень.

За офіційним курсом НБУ, ціна «зеленого» 28 гривень 4 копійки. В обміннику біля входу в «Дитячий світ» його продавали по 25 гривень, купували по 33 гривні 30 копійок. Така ж ціна купівлі долара у банку «Сбербанк России».  
«Ощадбанк» пропонує купити долари по 29.90 гривні, а продати -  по 24, у банку «Ренесанс кредит» долар купують за 26 гривень, продають по 31 гривні..
 "Приват банк" долар купує по 28 гривень, «Укрексімбанк» - 26. Відповідно продають по 32 та 29.9 .

Відео дня

-Валюту можна купити максимум на три тисячі гривень, це близько 100 доларів по курсу. Також необхідно сплатити 2 % від суми в пенсійний фонд, - розповідають в одному із банків міста.  - Наприклад, якщо курс за один долар 29 гривень 90 копійок, то сума вийде 3049,48 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    задовбали зі своїм пенсійним фондом. усюди до нього йдуть відрахування. подзвонив, сплати у пенсійний, купив долари, плати у пенсійний і т.д.

    Ксенія reply Anonymous

    ПРАВДА В НАС БУДЬ ЯКЕ "ТЄЛОДВІЖЕНІЄ"РОБИТЬСЯ ЗІ СПЛАТОЮ В ПЕНСІЙНИЙ ФОНД. З СІЧНЯ МІСЯЦЯ 2015 РОКУ ПЕРЕБУВАЮЧИ У ДЕКРЕТНІЙ ВІДПУСТЦІ,ЯК ПРИВАТНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ,МУСИШ ПЛАТИТИ ЗБІР.  ЗА ЩО БОРОЛИСЬ- НА ТО Й НАПОРОЛИСЬ. НАША ВЛАДА ВЖЕ ЗАПАРИЛА З  ГЕНОЦИДНИМИ РЕФОРМАМИ .  В КРАЇНІ БАРДАК  З ЦІНАМИ,З ДОЛАРОМ,З КОМУНАЛЬНИМИ,З ПАЛИВОМ..ТАКЕ ВРАЖЕННЯ,ЩО МИ БЕЗ КЕРІВНИЦТВА.  АЛЕ ПОРОШЕНКО ОБІЦЯВ ЖИТИ ПО-НОВОМУ --ВИКОНУЄ.ВІД ТОДІШНЬОГО ЖИТТЯ В НАС ТЕПЕР ТІЛЬКИ СПОГАДИ.
  • voltron

    Долар дешевлее. а цены - нет

    Anonymous reply voltron

    Брехня. Я вже знизив ціни. На стільки, на скільки піднімав до речі. Тільки все рівно ніхто нічого не купує.

    Ксенія reply Anonymous

    ТАКИХ ,ЯК ВИ -ОДИНИЦІ.В НАС ЯК ВЛУПИЛИ ОЛІЮ ПО 35 ГРН ЗА ПЛЯШКУ ТА ІНШЕ ,ТАК І ТРИМАЮТЬ .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up