На екофестивалі хмельничани робили вправи з відомим атлетом і слухали вірші Андрія Любки

На екофестивалі хмельничани робили вправи з відомим атлетом і слухали вірші Андрія Любки
У суботу, 27 червня, хмельничани почали дводенне святкування Дня молоді на найбільшому фестивалі, що проходить під відкритим небом на березі Південного Бугу.
За словами організаторів, фестиваль «Green Fest» проводиться на підтримку створення Молодіжного парку — публічного простору для розвитку молоді та культурного відпочинку.
Десятки заходів, що проходять в рамках фестивалю, дві сцени, дев’ять тематичних майданчиків об’єднали близько тисячі молодих людей та дали змогу кожному знайти щось цікаве для себе та відкрити нові можливості.
Однією з перших відбулася лекція про здоровий спосіб життя, яку провів президент федерації стронгмену України, чемпіон та рекордсмен світу Сергій Конюшок.
Молодь очікує на "Руханку" від Сергія Конюшка
Спортсмен розпочав її майстер-класом з Руханки, колового тренування для розвитку усіх м’язів тіла. 
- Я дуже тішусь з того, що силами громадських активістів організовуються заходи зі сприяння здоровому способу життя і тому, якщо я вільний, то я охоче приймаю участь і ділюсь своїми знаннями з населенням, - розповідає відомий атлет. 
За його словами, чим більше буде подібних мотиваційних заходів, тим здоровішою як фізично, так і морально, буде нація.
Поруч відбувались тренінги на тему «Техніка ефективного спілкування» від Степана Грицькова та «Акторська імпровізація» від Дмитра Гусакова, що захопили безліч відвідувачів. У затінку розташувалась молодь, щоб пограти в "Мафію".
Бажаючим зіграти у "Мафію" пояснюють правила гри.
На дитячому майданчику діткам малювали аквагрим та біотату, а також проводили цікаві майстер-класи з малювання.
Близько 13-ої години запрацювала акустична сцена, де виступали як молоді хмельницькі поети та музиканти, так і гості з інших міст. Хедлайнером став відомий український поет Андрій Любка, який спільно з діджеєм Dimka Special-K представив оригінальне подання власних віршів під музику. 
- Це дуже цікава ініціатива, оскільки вона організована не чиновниками, а молодими людьми, що говорить про їхню високу самоорганізацію. Мені подобається фестиваль, подобається у Хмельницькому. Порадувала публіка, однак не вистачало живого спілкування, як це відбувається на презентаціях у книгарнях, - ділиться враженнями про фестиваль Андрій.
У неділю, 28 червня, святкування продовжиться і на хмельничан очікує багато цікавих заходів: тренінги, велопробіг, фарби холі і, звичайно ж, велика сцена, де виступлять як відомі хмельницькі гурти, так і гості з Тернополя та Києва. 
Вікторія Барицька, фото автора 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up