П’яного хмельницького патрульного затримали у Волочиську

П’яного хмельницького патрульного затримали у Волочиську
Після завершення зміни правоохоронець вирушив додому, де й випив зайвого. За свідченнями очевидців, патрульний на автовокзалі досить неадекватно хизувався своєю новою професією.

Хмельницький патрульний звично відпрацював зміну та вирішив поїхати додому. Сталося це вчора, 28 березня. Сам він з Волочиського району. По дорозі в рідне село Петриківці він затримався в райцентрі, де й напився. Вже після цього він вирішив показатися усім в формі патрульного, яку ще не встиг змінити на цивільний одяг. За свідченнями очевидців, його поведінка була досить неадекватною.

Не всім прийшлася до вподоби така поведінка патрульного. Люди викликали поліцейських із Волочиського районного відділу. Вони затримали порушника і склали на нього протокол за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення(Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді). Її санкція передбачає штраф від 1 до 5 неоподаткованих мінімумів. Далі правоохоронці передали його Олегу Костенку. Як повідомляє активіст «Дорожнього контролю» Олег Бондаренко, начальник хмельницьких патрульних приїхав за підлеглим особисто і на службовому авто.

Відео дня

Та штраф - не все, що очікує на хлопця. Факт його затримки поліцейськими у Волочиську «ВСІМ» підтвердили в управлінні патрульної поліції Хмельницького.

 - Патрульний дійсно був у стані алкогольного сп’яніння. Поки ми не можемо сказати, які санкції застосовуватимемо до нього. Все стане відомо після завершення службового розслідування, яке уже проводиться, - коментує «ВСІМ» речник управління патрульної поліції Хмельницького Алла Пампура.

Про результати службового розслідування ви зможете дізнатися, слідкуючи за новинами разом із "ВСІМ".

Повідомлення про ситуацію із нетверезим патрульним на своїй сторінці описав активіст «Дорожнього контролю» Олег Бондаренко.Новина викликала активне обговорення в соцмережі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Андрей Кухар

    Типовий сільський менталітет: як тільки вибрався зі свого гнилого хутора в місто, то зразу стає борзий, гордий і нікому непокорний. Терпіти не можу цих вурдалаків!
  • Анонім

    цікаво що для цього бика сільського, який почуствував, як він каже, ВЛАСТЬ, придумають. Надіюсь не відмажуть, щоб іншим не було повадно
  • Анонім

    А ви думали, що поліцейські - це особливі правоохоронці?)))) Такі як і усі))) Їх виховували так само як і інших. Що потрібно, якщо є можливість красти, брати хабарі і т.д. І будуть порушувати, і будуть відмазуватись, і будуть хабарі брати, і їм добровільно їх будуть давати.
  • PAL

    Только одно радует, что сотрудники упаковали этого говнокопа, значит не хотят иметь в своих рядах таких чмырей. Если бы еще и таких начальников брали за жопу, которые разъезжают за своими собутыльниками, может был бы толк.

    Анонім reply PAL

    Тоже цікаво як спишуть прокатані майже 150 кілометрів до Волочиська і назад?

    Анонім reply Анонім

    Як спишуть. Як і раніше за часів міліції. За рахунок платників податків і ще й помножать на 10. Різницю залють у баки своїх власних авто.

    Анонім reply Анонім

    знаєш схемку. сам так робив)))?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up