У Хмельницькому торговець «вигнав» комунальників на дорогу

У Хмельницькому торговець «вигнав» комунальників на дорогу
На вулиці Прибузькій сміттєві контейнери виставили на проїжджу частину. Виною тому став хмельницький торговець, який, за словами комунальників, перегородив своїм транспортом та товаром заїзд до спеціально облаштованого для сміття майданчика.

Сміттєві баки мали б стояти в спеціально відведеному місці, яке знаходиться усього за кілька метрів від теперішньої дислокації. Але сьогодні, 22 червня, їх «переселили» на дорогу.  В ДАІ кажуть, що це може спричинити аварійну ситуацію на дорозі.

- Якщо для контейнерів є спеціально відведене місце, то вони мають стояти там, а не на дорозі. Вони заважають нормальному руху транспорту і можуть спричинити аварію. Водій, їдучи у темну пору доби, може просто не помітити їх, - вважає «ВСІМ» речник управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк.

Такий маневр комунальників став вимушений. Як виявилося, проїзд до спеціально відведеного місця їм загородив місцевий підприємець Денис Цапенко, який торгує будматеріалами прямо на тротуарі. Протягом тижня жителі прилеглих будинків скаржилися на те, що комунальники не вивозять сміття.  

Відео дня

- Підприємець поставив піддони із піском та цементом прямо на тротуарі, кудою завжди заїжджала наша машина, аби забрати сміття. Він загородив шлях і ми змушені були перенести контейнери на дорогу, - розповів «ВСІМ» директор комунального підприємства «Спецкомунтранс» Владислав Кривенчук.

За його ж словами, така міра є тимчасовою. Як тільки місцева влада зробить усе, аби Денис Цапенко покинув місце, на якому торгує незаконно, вони повернуть контейнери на їх місце і більше не створюватимуть проблем дорожньому руху.

Автомобіль, який загороджував заїзд до сміттєвого майданчика, відігнали в сторону. 

Як виявилося, у підприємця немає навіть відповідного дозволу на те, аби продавати будматеріали. По даному факту міліціонери уже склали адмінпротокол ще 18 червня. У ньому зазначено, що чоловік незаконно розмістив будматеріали на прибудинковій території. Це підтвердили міліціонери та працівник міського управління торгівлі. Останні, до речі, прибули на місце події, аби особисто переконатися в тому,що торговець немає відповідного дозволу.

Конструктивного діалогу між ними не вийшло. Денис Цапенко, який назвався волонтером та активістом Майдану, звинувачував владу у бездіяльності та корумпованості. Неодноразово він згадував про заступника начальника управління торгівлі Хмельницької міськради Олександра Лукова.

- Я уже втомилася до вас ходити. Прийдіть уже і візьміть відповідний дозвіл. Це ж не складно і вирішить усі проблеми, - говорить чоловікові працівниця управління торгівлі Хмельницької міськради, яка відмовилися називати своє ім’я.

- Я нікому тут не заважаю. Коли до мене прийдуть місцеві жителі і скажуть мені про це, то я зберуся і піду. А так я тут постійно прибираю і буду охороняти контейнера, бо їх можуть викрасти. А кланятися чиновникам по кабінетам за дозволом - я ще подумаю. І те, що я не можу тут розміщати свій товар, повинен доказати суд. Інакше ніяк, - розповів "ВСІМ" Денис Цапенко.

На даний момент правоохоронці та міське управління торгівлі продовжують вирішувати ситуацію, яка розгорнулася навколо тротуарного торговця. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хмельницькому із скандалом закрили кафе на Львівському шосе

У Хмельницькому може подорожчати вивезення сміття

Хто і як має прибирати Хмельницький

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Анонім

    і сьогодні той самий луков збирає з простих людей , які продають свою продукцію, щоб вижити , по 20-30 гривень в день !!! позор!!! давно пора набити йому пику!!!
  • Анонім

    і взагалі в управлінні торгівлі одні злодії - що москалюк, що луков, але останнього кришує колишній мер Мельник ( вчилися разом )
  • Анонім

    1. в місті понад тисяча білбордів і МАФів , встановлених з грубим порушенням вимог чинного законодавства , але на які за бабло видані погодження від місцевих органів самоврядування.

    2. більше 30 працюючих нелегально гральних закладів.

    Висновок - треба скоротити мертві управління торгівлі і благоустрою , спростити видачу дозволів для всіх підприємців міста , а не тільки для богоізбраних , а тоді підходити з запитанням до Дениса , який до речі за свої кошти ( близько 20 тисяч гривень ) зробив благоустрій прилеглої території  по примаковій , зекономивши таким чином близько 70 тисяч гривень, бо чиновникам потрібно десь вкрасти.
  • PAL

    Этот пример полностью показывает наше гражданское общество. Хай разбирается с этим наглым анархистом, кто то, ведь мы им платим, а мы понаблюдаем, чем это все закончится. Необходим ЗАКОН, о защите своей территории, любым способом. Ведь это чья то территория. Вот тогда, таким анархистам было бы не сладко.

    Анонім reply PAL

    З балкону його зі снайперки зняти і все. Вони ж так робили під час Майдану, щоб своїх до влади привести. Повбивали людей на Майдані, а на колишню владу переклали відповідальність. Чорновіл підрізала автівку, отримала за це по своїй тупій башці, верещала, що то її Янукович замовив, шо попередня влада погана, що голосує один за всіх у Верховній Раді, а зараз сама так чавить на кнопки інших аж піт з чола ріками ллється. Піаністка чортова. Дружина Авакова рюкзаки продає на 500 грн. дорожче від макисимальної ціни по Україні, "вигравши" тендер аж на 14,5 млн.гривень. І такиз прикладів навіть не море, а океан цілий. Всього за рік перебування революціонерів при владі. Брехуни і крадії, корупціонери. Пришли до влади, щоб красти, знищувати Україну далі. Розпочали війну, зробили жалісливий вигляд і далі набирають кредити, а потім собі по кишеням розкладають. Сволоти. Коли ж вже нажеруться. вдавляться нарешті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up