Жахливе обслуговування в стоковому магазині на Зарічанській, 34

  • Анонім
Ніколи в житті не писала ніяких відгуків, але так як мені не надали Книгу скарг і пропозицій", змушена написати тут, бо злість переповнює. Так, безсумнівно плюсом даного магазину є більш низька цінова політика та широкий асортимент, але для мене ще й зручне розташування. Але ці плюси зовсім незначні порівняно з хамським обслуговування, з якими я стикалася неодноразово в цьому магазині, а особливо сьогодні...
В єдиний за місяць вихідний, спланувала собі шопінг, але підвела погода. Вирішила піти в сток на Зарічанській, 34, і щось купити там, оскільки він знаходиться поруч з моїм будинком. Досить часто його відвідувала з подругами, знаходили досить хороші, якісні речі за доступною ціною. Але більше не буду і всім буду радити в ньому не купувати. Купивши речі на 3-му та взуття на 2-му поверсі, витративши при цьому не одну сотню гривень, мені дали 4 маленькі і незручні пакети-маєчки, тому що великі в них закінчились. Цю ситуацію я зрозуміла, тому що сама працюю в сфері обслуговування.
Зайшовши на 2-й поверх, я ввічливо запитала в дівчат чи можуть вони дати мені пакет, щоб я все поскладала(оскільки магазин належить одному власнику), а я в них так і так буду ще щось купувати, бо особливого вибору та часу на пошук інших магазинів в таку погоду я не маю.
Мені відповіли грубо і неввічливо, з єхидною насмішкою "тіпа ми пакетами не торгуєм"...добре, я терпелива, але мене вивело те, що весь той час, орієнтовно пів години, бо я вже не могла далі це слухати, вони відкрито і голосно, незважаючи на мою присутність насміхалися з мене і переказували одне одному цю історію. !?! Я не чула і не бачила ще такого, я прийшла в магазин, чи куди? На моє зауваження і прохання надати мені книгу скарг, продавець Оксана( чорненька з короткою зачіскою), продовжувала мені грубіянити і сказала, що в них її нема і що їй не соромно мене відкрито обговорювати.
Мої права як покупця були порушені, оскільки:
Всі підприємства (одиниці) роздрібної торгівлі та
заклади ресторанного господарства незалежно від форм власності
ведуть Книгу відгуків і пропозицій встановленої форми (додаток
N 1), в яку споживачі записують скарги, пропозиції, відгуки та
зауваження
Книга відгуків та пропозицій розміщується на видному і
доступному місці в куточку споживача.
{ Пункт 2 в редакції Наказу Міністерства економіки N 21
( z0090-08 ) від 25.01.2008 }

І після всього цього я все-таки купила там річ, щоб мені дали пакет((!
Жах, а не обслуговування! Настрій та вихідний вже зіпсований...ще й заплатила за це.
Раджу директору звернути увагу на персонал, а краще звільнити тих, хто не вміє працювати з людьми, бо я підозрюю, що я не перший і не останній покупець до якого так по-хамськи відносяться.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Барвинская Алена

    не має значення що там продають,навіщо люди купують та що роблять надалі з купленим,йдеця мова про відношення продавців до покупця,про це потрібно подумати,бо така картина в багатьох магазинах і те що мала заробітна платня - це неє причиною для хамства,мало платять - не працюй,а якщо прцюєш - то прцюй відмінно.Зараз продавці нагадують коперацію в селі або совєтскую торговлю(не стосується магазинів в яких відношення не міняється до людей незалежно від того ти щось купуєш чи ні - завжди првітно зустрічають)
  • Анонім

    Як можна пысля когось носити речі, взуття? Краще голими вже ходити? У той же одяг хтось пердів, якісь хвороби може були, взуття із грибком.

    Анонім reply Анонім

    Той одяг обробляється...,а вдома ви ще раз будете прати.Краще задумайтесь хто перед вами міряв одяг на базарі...

    Анонім reply Анонім

    Міряв, а не користувався тривалий час. Одяг з базару також потрібно прати перед тим як його носити. Але ще раз. То примірка, а то носили довго. Б/у з базару також буде коштувати потім копійки, у рази дешевше, ніж так званий б/у бренд.

    Анонім reply Анонім

    Якість пошиву базарних речей  нижча ніж стокових. Плюс склад тканини: на базарі переважна кількість речей із сентетичної тканини.
  • Анонім

    Я тоже постоянно бываю в этом магазине и ни разу не слышала плохого слова. Всегда подскажут и помогут. Очень хороший магазин

    Анонім reply Анонім

    А что там можно делать постоянно??что там покупать?одно и тоже висит ...товар не обновляется..цены как на новую одежду..

    Анонім reply Анонім

    Вы когда последний рас ходили по магазинам с новой одеждой????? Вы хоть цены там видели??? А тут со скидкой 50 % вещи которые не в каждом бутике встретите. Видно вы просто не отличаете базар и китай от фирменых вещей. И скажите в каком из бутиков постлянно меняется весь товар? А я отвечу ни в одном, вот и тут товар просто добавляется новый. Я в Италии купила джинсы фырменные за 150 евро а тут та же фирма 390 грн. Думаю разница ощутимая

    Анонім reply Анонім

    Про обувь вы тоже самое хотите сказать??она убитая до предела и цена как за новую

    Анонім reply Анонім

    Это единичный случай..в основном,там устаревшие моделки,которые время от времени снимаются и снова вывешиваются(((

    Анонім reply Анонім

    Это не единичный случай. Я много качественных вещей набрала.



    На самом деле магазин хороший. Учитывая цену на товары из Китая и хмельницкую штамповку, в этом магазине можно хороших вещей прикупить. Вы не имеете права распространять ложную информацию про товар, формируя у читателей ложное представление, таким образом забирая у них шанс сэкономить и купить хорошую одежду, это раз. И во-вторых был бы товар плохой, то посетители совсем ничего бы не покупали.

    Анонім reply Анонім

    Не забувайте, що ці речі, на відміну від "товары из Китая и хмельницкую штамповку", не нові, а б/у і у них вже хтось пердів, потів, сцяв і т.п., а потім їх здали у хімчистку і вам привезли доношувати. Не безкоштовно, а за гроші.

    Анонім reply Анонім

    Информация как раз достоверная!!! А посетителей и так стало мало...все ходят как в музей...кассы по нулям(!

    Анонім reply Анонім

    "А посетителей и так стало мало...все ходят как в музей"...Говорите, да не заговаривайтесь. Покупатели есть. И откуда Вам знать о кассах. В магазине выставляют товар, а не наличку в кассе. И прекратите этот цирк. А свою "достоверную инф-ю" подтверждайте фактами, а не пустой болтовней!

    Анонім reply Анонім

    Говорю и не заговариваюсь....знаю все из под низу так как работала там

    Анонім reply Анонім

    "Говорю и не заговариваюсь....знаю все из под низу так как работала там"



    Тогда подтвердите, что работали там.



    Противном случае Ваша писанина - пустая болтовня и распространение ложной информации, что есть неправомерным с Вашей стороны!

    Анонім reply Анонім

    Черный пиар?))))там и пиарить нечего)))зайдите на 4 этаж-присмотритеськ тем тряпкам...с каких они годов...в любом случаи,хороших вам покупок!

    Анонім reply Анонім

    Видно девочка очень обижена что старается нагадить тем с кем работала .....Могу сказать одно , идите покупать тогда на базар или в бутики , а каждый в праве выбирать сам где и что ему покупать. Мы ваше мнение почитали и то что оно не соврадает с другими это выбор тех людей.

    Анонім reply Анонім

    С какого перепуга я должна кому-то что-то доказывать?вам нравится?покупайте и дальше...Кроме того,я вам больше скажу-вещи нетоварного вида директор заставляет приводить в божеский вид(

    Анонім reply Анонім

    ))...так Вы уже тут... с какого-то перепуга...как Вы написали...пытаетесь убедить в том, что магазин плохой. Другими словами делаете черный пиар.

    Анонім reply Анонім

    Ну  доказывать не собираюсь...ваше право верить или нет

    Анонім reply Анонім

    Чего и следовало ожидать....
  • Анонім

    Балованная Галя. Капец, если бы мне попалась зануда ))))

    Анонім reply Анонім

    ну чого одразу "балувана Галя", коли людина хоче щоб до неї як до людини відносились,а не як до худоби...Якщо ви себе не поважаєте і допускаєтет таке зневажливе ставлення, то посміхайтесь далі, коли вам в обличчя плюють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up