У Хмельницькому відбувся перший чемпіонат міста з регбі серед дітей

У Хмельницькому відбувся перший чемпіонат міста з регбі серед дітей
Напружена боротьба, радість перемоги та гіркота поразки... Все це було сьогодні на турнірі «Подільська весна». Родзинкую змагань стало протистояння між командами хлопців та дівчат.

28 березня відбувся перший чемпіонат міста Хмельницького з регбі-5 серед дітей. В спорткомплексі Хмельницького національного університету змагалися 10 команд, розділених на дві вікові категорії. У старшій, окрім хлопців, змагалися дві команди із дівчат.

- Регбі раніше не цікавився. Але коли дізнався, що в нашому місті гратимуть діти, та ще й дівчата, то вирішив прийти. І я просто вражений від побаченого. Приємно, що представниці прекрасної статі не бояться грати в жорстку гру і при цьому демонструють результат, - розповідає «ВСІМ» хмельничанин Іван Цісаренко.Увесь турнір проходив у напруженій боротьбі і ніхто не хотів поступатися. До останнього ніхто не міг назвати переможця.

Старша вікова група – 2001-2002 роки народження:

Відео дня

1 місце – «Буревісник» НВК №10 (дівчата)

2 місце – НВК №10 (хлопці)

3 місце – ЗОШ №22 (хлопці)

Молодша вікова група  - 2003-2004 роки народження

1 місце –  ДЮСШ №1

2 місце –  ЗОШ №22

3 місце – «Спартак» НВК №10

- Турнір сподобався усім і надіюсь він стане традиційним. Вже в травні ми плануємо провести ще один. Тепер на вулиці. А восени організовується Кубок міста з регбі серед дітей, - розповідає «ВСІМ» голова Хмельницької обласної федерації регбі Олег Плахотнюк.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Щербанюк Сергій

  • Щербанюк Сергій

  • Щербанюк Сергій

    Майбутнє жіночого регбі нашого міста))) Друзі уявіть жінки грають в регбі, а Ви досі граєте в футбол?  
  • Щербанюк Сергій

    Вітаємо переможців Чемпіонату з регбі м.Хмельницького, команду ДЮСШ Буревісник (Тренери: Олександр Мігунов, Василь Лазоренко)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up