На Хмельниччині до садочків, шкіл та вишів зараховано 93 дитини з Криму та Сходу (ІНФОГРАФІКА)

Дошкільні навчальні заклади та школи продовжують приймати дітей вимушених переселенців з Криму та східних регіонів. А поки навчальний рік не розпочався, дітки оздоровлюються у таборах.

Найбільше звернень щодо зарахування дітей переселенців у навчальні заклади було  у Хмельницькому, Старокостянтинові, Нетішині та Кам’янці-Подільському. Освітяни кажуть, що вишами Хмельниччини цікавляться багато жителів Криму та Сходу, але  на сьогоднішній день лише одного студента зарахували на навчання. 

- Вчора з Луганська цікавилися педагогічним університетом у Кам’янці-Подільському, - каже заступник директора-начальник управління Департаменту   освіти і  науки Хмельницької облдержадміністрації Антоніна Харчук. – У школах діти будуть навчатися за звичайною загальноосвітньою програмою, ніяких пільг у них немає. 26 дітей шкільного віку перебували у пришкільних таборах та 6 дітей у стаціонарних дитячих оздоровчих таборах.    

Інформація станом на 30 липня 2014 року.  

Відео дня

Наведіть мишкою на картинку, щоб дізнатися точні цифри. Аби побачити скільки дітей з різних категорій прибули з Криму та зі Сходу, виберіть відповідний тип. 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ася

    Главное как наши, то в очередях стоят, за год ребенка в сад записывают. А тут все на блюдечке с голубой каемочкой.

    Европа ла-ла-ла reply Ася

    на блюдечке с золотой каёмочкой им войну принесли, их дома разрушили, их убивают - они вас об этом не просили...

    Ася reply Европа ла-ла-ла

    Они к нам приехали, значит просили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up