Смертельна ДТП на проспекті Миру: фура переїхала 9-річного хлопчика

Смертельна ДТП на проспекті Миру: фура переїхала 9-річного хлопчика
Аварія сталася біля Хмельницькгазу. За словами очевидців, хлопчик перебігав проїжджу частину дороги.

Аварія сталася 27 квітня близько 11.20. 

- Їхали дві колони автомобілів. Пішохід не йшов через проїжджу частину, а біг.  Я зупинився, аби пропустити дитину. Фура, яка їхала у другій колоні, навпроти мене, рухалася не швидко, - каже свідок події, водій Ігор. -  Водій фури, певно, не помітив пішохода, бо спочатку він його збив. Хлопчик намагався ще підвестися, але потім машина переїхала його.  Тоді водій зупинився.

На місце аварії приїхала «швидка», але лікарі лише констатували смерть. Тіло загиблого знаходилося за кілька метрів від пішохідного переходу. Чи переходив пішохід дорогу в межах пішохідного, з’ясує слідство. А поки що на місті ДТП працюють експерти та слідчі Хмельницького міського відділу міліції.

Відео дня

- Тут небезпечно гуляти, і тут давно потрібно поставити світлофор, бо розмітки немає, а на знак не всі звертають увагу, - каже місцева жителька Ольга Василівна. – Коли я почула, що збили людину, одразу вийшла на вулицю. Стояли батьки, плакали. Ще дуже молоді. Лікар їх заспокоював.    

ОНОВЛЕНО: 14:30

За кермом  вантажівки «DAF» знаходився 53-річний водій. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (79)
  • Юлия Пащенко

    Царство небесное мальчику. Я проезжала по этой дороге когда увидела,Боже да еще и ребенок. До сих пор не могу отойти,родителям приношу свои соболезнования.

    P.S.Водителя тоже жалко,я думаю он так точно не специально.
  • Анонім

    знаєте, водій ніколи не зрозуміє пішохода, а пішохід - водія. Кожен буде кричати і бити себе в груди, що він правий. Діти, на жаль, бігають через дорогу де їм заманеться, а водії, дуже часто, чхати хотіли і на пішоходи і на правила. Я там не була, на очі всього не бачила, але,на мою думку, винні обоє. Хлопчик, якщо переходив дорогу в незазначеному місці, і водій, по-перше, що не звернув увагу чому зупинилось авто, і тому що погано стежив за дорогою. Але в машинах і правда є так звана мертва зона. На рахунок перевищення швидкості дуже сумніваюсь, адже саме на проміжку дороги від перехрестя до кафешки ( біля "Голівуду") не завжди є як "ганяти" адже там дорога жахлива і завжди, як не купа машин на узбіччі то на дорозі буде той хто буде їхати повільно, бо ями. І там дійсно не завадив би і лежачий поліцейський і світлофор.

    Ясно лише одне: дитину не повернеш, дуже шкода батьків, це дуже боляче , дай Бог їм сили це пережити. Шкода і водія, якщо він постраждав через легковадність дитини. Але те що були необережні і легковажні обоє, то є факт на мою думку.
  • Партизан Партизан

    Я батьків цього хлопчика не засуджую. Ніхто не знає, що з ним може статися навіть через 5 хвилин. Але не вберегли життя цій дитині. А інші батьки не вберегли своїх дітей від іншої трагедії-війни....Люди-люди....
  • Анонім

    Жаль мне его. Я тоже его однокласник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up