За годину інтимних послуг клієнти платили 20-річній хмельничанці 300 гривень

За годину інтимних послуг клієнти платили 20-річній хмельничанці 300 гривень
Хмельничанка та таксист-сутенер з одного клієнта мали 450 гривень, з яких 150 гривень коштували послугу та трансфер в один із готелів міста,

42-річний таксист    підшукав собі   «підопічну», з якою почав працювати в тандемі. За годину розваг клієнти платили дівчині 300 гривень, йдеться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції. Клієнтів знаходив таксист  серед своїх пасажирів.

Правоохоронці певний час документували діяльність таксиста-сутенера, а нещодавно затримали його «на гарячому» після того, як він отримав гроші за замовлення.

Як повідомив начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Хмельницькій області Володимир Яцюк, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Слідчі дії наразі тривають.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Gk Gr

    Смешно.... В забегаловке"Марыся" каждую ночь работают бабочки... Довольно успешно и давно.
  • Бакинська Бакинська

    Фуууу! Яке гидоття!
  • Evgen Grabovsky

    Дорого....

    Anonymous reply Evgen Grabovsky

    Якщо дорого, то знаєш що робити у такому випадку. Тренуй руки.
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up