У Хмельницькому з’явиться новобудова, де житимуть працівники ЖКГ

У Хмельницькому з’явиться новобудова,  де житимуть працівники ЖКГ
На вулиці Зарічанській виділили земельну ділянку для нового будівництва. Декілька квартир у новому будинку виділять і для комунальників, які вже роками стоять у черзі.

Звернення від управління житлово-комунального господарства щодо виділення земельної ділянки підтримали на сесії міськради. Наступним етапом має стати дозвіл на розробку проекту та проведення конкурсу, який визначить забудовника. Кількість квартир у будинку, який будуватимуть на Зарічанській, ще невідома. Згідно закону працівникам ЖКГ, яке виступатиме замовником, виділять щонайменше 6% від загальної площі. 

- В нас є багато людей, які потребують житла. Ті ж двірники чи слюсарі не в змозі за своє життя заробити собі на квартиру. Є й інші незахищені категорії працівників. Усе буде визначатися після того, як пройдемо усі етапи процедури. Тоді й знатимемо скільки квартир отримаємо, - розповів «ВСІМ» начальник управління житлово-комунального господарства Хмельницького Віктор Чапайда.

Спочатку будинок планували звести на Вулиці Тернопільській 22б. Але таку пропозицію не підтримали в управлінні земельних ресурсів та земельної реформи при Хмельницькій міськраді. Це суперечить діючому плану зонування міста, оскільки ділянка знаходиться в межах санітарно-захисної зони. На рішення управління вплинуло і те, що громадськість неодноразово зверталася із закликом недопущення забудови зеленої зони, яка там сформувалася. Саме тому будівництво розгорнуть на Зарічанській.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

  • Анонім

    живя за счет жильцов, им еще и квартиры Ну это просто вызов .

    Анонім reply Анонім

    Я б поруч із ними не хотів жити. Роблю висновок з того як вони прибирають. Там же такий сморід буде і бардак у їхніх квартирах. Такий як на територіях де вони повинні прибирати.
  • Ксенія

    УТОЧНЯЙТЕ. НЕ ПРАЦІВНИКИ  ЖКГ  ,А ВИКЛЮЧНО  ЕЛІТА  ЖКГ.. МАЮ ВЕЛИКИЙ  СУМНІВ,ЩО  ЗВИЧАЙНИМ  РОБОЧИМ ЩОСЬ  СВІТИТЬ  З  ЦІЄЇ  МАХІНАЦІЇ

    Анонім reply Ксенія

    Я б нікому не дав із них житло. Ні еліті, ні простим. Це ж за наші гроші, податки, які платимо. Вони ж ніфіга не роблять, а тирять тільки.

    Anonymous reply Анонім

    Нетіко ти, всі б хмельничани проголосували б за !!!!!
  • Anonymous

    Вон волочиськ потрібні комбайнери, то шо там попрацюєш і ПАЙ ДАДУТЬ ?? чи АПАРТАМЕНТИ ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up