У Хмельницькому 158 студентів попрощалися з прикордонною академією

У Хмельницькому 158 студентів попрощалися з прикордонною академією

Прикордонна академія випустила у доросле життя більше півтори сотні цивільних студентів. З хвилюванням випускники отримували дипломи. Більшість з них мріє працювати за спеціальністю та бачить себе у правоохоронній діяльності. 

Зі сльозами на очах та з посмішками на обличчі прикордонна академія втретє випустила цивільних студентів. Сьогодні, 30 червня, випускники, які навчалися за спеціальностями «Право», «Філологія» та «Автомобільний транспорт», попрощалися зі стінами рідної альма-матер. Студентам урочисто вручили дипломи бакалаврів та спеціалістів. Розважав випускників оркестр і танцювальний флешмоб.

Цьогоріч академія випустила 88 бакалаврів та 70 спеціалістів. Чимало і серед випускників тих, хто отримав дипломи з відзнакою. Таких було 25, імена 6 з них занесли на Дошку пошани. Продовжують навчання у ВНЗ ще близько 300 студентів.

Журналісти «ВСІМ» поспілкувались з випускниками, аби дізнатись, як проходило їхнє навчання і чим планують займатись у майбутньому.

Відео дня

- Ще з першого курсу мені подобалось навчання, подобався викладацький склад. У школі захоплювалась правознавством, хоча у сім’ї цим ніхто не займайся. Хочу піти працювати у правоохоронні органи, - розповідає «ВСІМ» випускниця Катерина Горда.

- Я отримала диплом спеціаліста з напрямку «Правоохоронна діяльність». Всі думають, що це більше чоловіча спеціальність, але у нас було 50 на 50 на курсі. В школі навчалась в історико-правовому класі, тому я свідомо обрала майбутню професію. Хочу працювати в органах місцевого самоврядування., - каже випускниця Тетяна Варгата.

- Навчався на оперативно-розшуковій діяльності. Поступив сюди, тому що це престижно і далеко їхати не треба. Я думаю, що з таким факультетом я можу досягнути висот. Вчитися було важко, але якщо є наснага і наполегливість, то все вдається. Мрію працювати в юридичній сфері, - ділиться думками випускник Андрій Купчишин.

Нагадаємо, що випуск курсантів-прикордонників відбувся 12 березня. Тоді з академією попрощалися 270 молодих офіцерів, яких вже направили на подальшу службу. 

- Я дуже вравжена тим, які знання тут дають. Звідси випускаються справжні спеціалісти, які знають свою справу і чим допомогти людям. Я рада, що навчалася саме тут і хочу працювати по спеціальності, - зазначає випускниця Юлія Нів’євська. 

Випускний - хвилюючий момент для всіх студентівВипускники співали гімн, поклавши руку на серцеХтось посміхається, а хто ледь стримує сльозиЗ гордістю випускники отримували дипломи

Студентам урочисто вручили трудову книжкуШапки доверху і посмішки до вух - так прощались з академією

Голова студентської ради потішила піснею гурту "Океан Ельзи"Батьки дарували своїм випускникам квіти

Не обійшлось і без фотографій на згадку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up