Вересень у фотографіях. Підсумки місяця у Хмельницькому

Вересень у фотографіях. Підсумки місяця у Хмельницькому

Перший місяць осені видався багатим на події. У Хмельницькому мітингували селяни та футболісти, сипалась штукатурка у кінотеатрі Шевченка та затоплювало будинки. Потішив вересень відзначенням Дня міста, концертом гурту "The Hardkiss" та автогонками. 

Вересень у Хмельницькому був багатий на цікаві події. Для когось пережити перший місяць осені було не просто, але у будь-якому випадку нам є що пригадати, а головне - на що подивитися. Пропонуємо підбірку фоторепортажів за вересень, які зробили журналісти "ВСІМ". 

1. У перший день осені в хмельницьких школах традиційно пролунав шкільний дзвоник. Цьогоріч за парти сіло майже 3700 першачків. Ажіотажу на квіти 1 вересня не було.

2. У суботу, 3 вересня, до Хмельницького "злетілись" автолюбителі з Хмельницького, Львова, Тернополя та Івано-Франківська. На території хмельницького аеропорту професіонали та аматори змагались у швидкісному спринті та кільцевих змаганнях. 

Відео дня

3. За два дні Хмельницький міськрайонний суд розглядав клопотання сторони Валерія Дьяченка про зміну запобіжного заходу. Відомий у місті бізнесмен, якого підозрюють у вимаганні 10 тисяч доларів, далі сидітиме в СІЗО. 

4. Підвал у будинку №30 на вулиці Прибузькій затопило ще у серпні. Мешканців не чули ні у ЖЕКу, ні в аварійній службі. Лише після приходу журналістів у будинку відкачали воду

5. До Дня місяця у Хмельницькому краєзнавчому музеї показували проскурівські гроші. Певний час у Проскурові була своя валюта, якою можна було розраховуватися у магазинах.

6. Посадовці міської ради вирішили знайомити школярів зі своєю роботою. Тому вони організували екскурсії для п'ятикласників до будівлі виконкому. Першими запросили учнів школи № 7 у п'ятницю, 9 вересня. 

7. Наступного дня, 10 вересня, більше двохсот курсантів прикордонної академії присягнули на вірність українському народові. Серед них було чимало дівчат. 

8. Того ж дня у Хмельницькому відбувся масовий пробіг, у якому взяло участь понад 2000 містян. Бігли і дорослі, і малі. Хтось перемагав, а хтось просто радів, що перетнув фінішну лінію.

9. З 13 до 23 вересня у Хмельницькому збирали використані батарейки, відпрацьовані лампочки та термометри. Щодня у різних мікрорайонах чергував екобус, куди люди могли принести небезпечні відходи.


10. 13 вересня кілька сотень хмельничан зібралось на стадіоні ХНУ, аби подивитись мультфільм "Секрети домашніх тварин". Ні комарі, ні прохолодна погода не стали на заваді. 

11. Наступного дня у мікрорайоні Озерна відкрили новозбудований спортмайданчик для учнів НВО № 28. На нього з бюджету пішло майже 950 тисяч гривень. Аби відбити кошти і заробити на його утримання, мер думає над тим, щоб брати плату за його оренду. 

12. У Хмельницькому квартира-сміттєзвалище на дев'ятому поверсі будинку, що на Панаса Мирного, затопила сусідів. Як виявилось, мама та дочка збирають різний мотлох вже 2 роки поспіль. Позбутись постійного смороду і тарганів сусіди не можуть. Ілише після потопу звідти винесли майже тонну непотребу. 

13. У п'ятницю, 16 вересня, у дитячому садочку, що на проспекті Миру відкрили новий корпус для 120 дошкільнят. "Вербиченька" не працювала понад 10 років. Роботу дошкільного навчального закладу відновили лише 3 роки тому. 

14. Потужний вокал, яскраве шоу і просто вибуховий звук. Концерт «The Hardkiss» став найочікуванішою музичною подією цієї осені. У суботу, 17 вересня, хмельничани насолоджувались виступом улюбленого гурту. 

15. Тваринок із міського зоокутка на зиму переселять. Для цього у парку облаштовували та утепляли будинок. Частково подбали і про їжу для рогатих та пернатих. Окрім того, у звіринці з'явився новий доглядальник. 
16. 20 вересня досвідчений мандрівник Дмитро Кропотов в Хмельницький із Тернополя приїхав автостопом. Турист з Харкова поставив собі за мету відвідати якомога більше міст в Україні.

17. Наступного дня під міською радою тренувалось "Поділля". Футболісти прийшли під стіни виконкому в день сесії, аби показати те, що команді нема де тренуватися. 

18. Напередодні Дня міста на вулиці Бандери представили будинок, який утеплили за рахунок співфінансування. 50% коштів дали мешканці, а іншу половину - міська влада. 

19. Ремонт у кінотеатрі імені Шевченка триває вже більше 5 місяців. Але директор і колектив закладу роботою будівельників не задоволені. На цей раз у кінотеатрі посипалась штукатурка над касою. 

20. Хмельницькому - 585! 24 та 25 вересня хмельничани відзначали День міста. У Хмельницькому відбувалось чимало концертів, ярмарок та розважальних заходів. 

21. Наступного дня у Хмельницькому привітали матусь, які народили своїх немовлят на День міста. На світ з'явилось чотири дівчинки та один хлопчик. 

22. На Інститутській мешканці встановили будиночок для дворових собак. Люди змайстрували буду, утеплили її пінопластом, збоку поставили миски для їжі та води. Але його розтрощили майже в той же день. 

23. 27 вересня у Хмельницькому представили нове керівництво Апеляційного суду. На початку вересня керувати апеляційною інстанцією у Хмельницькому почав Анатолій Марцинкевич. Згодом поміняли і його заступника та двох суддів-секретарів. 

24. Навпроти «Дитячого світу» встановили п’ять «сонячних» лавочок, де можна підзарядити свій телефон. Причому в будь-яку погоду і час доби. Презентувати їх планували ще напередодні Дня міста. Та офіційного відкриття не відбулось ні до, ні під час святкування.  

25. В передостанній день місяця під Апеляційним судом зібрались селяни. Голову Розсошанської громади Василя Дячка звинувачують у хабарництві. Жителі кількох сіл приїхали в обласний центр з заявою про те, що їхнього голову звели банальний наклеп. 

26. У п'ятницю в Хмельницькому відзначали День бібліотек. Для своїх відвідувачів бібліотека ХНУ організувала бібліобар, а у юнацькій бібліотеці школярі могли обміняти підручники на художню літературу. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up